Mijn week in foto`s #8

Het is maart. De maand waarin ik mijn verjaardag vier en waarin de lente begint. Heerlijk! Ik heb er zin in. Maar eerst deel ik nog Mijn week in foto`s #8 met je. Wat hebben we deze week weer meegemaakt? Vooral de dreumes is zijn grenzen aan het verleggen…

Inhoudsopgave

Grensverleggend

Ja, onze dreumes is op onderzoek uit, probeert heel veel uit en kijkt tot hoever hij kan gaan. Eerder vertelde ik je al dat hij graag op tafel kroop maar nu is niks meer veilig. Alles waar hij op kan klimmen gebruikt hij. Zo hadden we boodschappen gedaan en heel veel melk gekocht. Omdat we de auto nog aan het uitladen waren besloten we de melk even in de keuken neer te zetten. En dat vond de jongeman een prima opstapje. Zo kon hij tenminste goed bekijken wat er op het aanrecht lag…(er zijn geen ongelukken gebeurd trouwens. 😉 )

De boze dreumes

Dreumes is gek op keukenkastjes. En dan vooral het openmaken en leeghalen daarvan. Ik ben dus geregeld mijn pannen of de broodtrommels van de kinderen kwijt. En dat was ik een beetje beu. We besloten dus keukenkasthaakjes te kopen. En daar was de jongeman het niet mee eens…( Hij beweegt alleen maar dus hij komt amper goed op de foto. Maar het gaat om de keukenkasthaakjes op deze foto he? 😉 )

Opruimchallenge

Daar ging het gelukkig iets beter mee deze week. Ik heb in totaal 6 knuffels, een paar kapotte schoenen en wat prinsessendecoratie weg gedaan. Kijk, als het nou elke week zo zou gaan dan zou het in no-time een stuk opgeruimder zijn in huis. En ik moet eerlijk zeggen dat het ook wel fijn is om zo op te ruimen.

Sneeuw

Het sneeuwde afgelopen weekend en dat vind ik heerlijk! Ik hou ervan om die witte wereld te zien en om buiten te zijn op dat moment. Ook de kinderen en de hond vinden het fantastisch. Onze Kira is buiten niet meer weg te krijgen en wandelt de hele tuin af. Sneeuwballen gooien vindt ze ook heerlijk. En dat alles zorgt natuurlijk voor leuke plaatjes.

Paardrijden in het bos

Nee, ik zit niet op les, maar dochterlief sinds een paar maanden wel. En ze voelt zich ontzettend fijn op een paard. Ik besloot dan ook om haar een leuk cadeautje te geven. Een bosrit op een paard. En ik ging mee. Punt is wel dat ik stiekem een beetje bang ben voor paarden. Ik vind het prachtige dieren, ik kan met stralende ogen en kloppend hart naar films over paarden kijken, maar als ik er naast sta ben ik toch een tikkeltje gespannen. En nu ging ik dus mee het bos in. En ik moet zeggen: ik heb ontzettend genoten!

Grappige foto`s

In Messenger kun je voor kaders kiezen als je foto`s maakt. Hartstikke leuk en ik had het al vaker gezien, maar nog nooit zelf geprobeerd. Afgelopen weekend hebben we dus uitgebreid gebruik gemaakt van deze functie en de grappigste foto`s gemaakt. Lachen hoor!

Hoe was jouw week?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *