Nagellak voor moeder en dochter

Toen ik nog een stuk jonger was ( lees: in mijn tienertijd ) was ik verzot op nagellak. Op mijn kamer had ik tig potjes op een rijtje staan met allerlei verschillende kleurtjes. Elke dag lakte ik mijn nagels dus ook in een kleur die prima paste bij mijn stemming. En in het weekend natuurlijk extra flitsend en feestelijk voor het uitgaan. Nu zit ik in de volgende fase: nagellak voor moeder en dochter. Want ja, de nagellakverslaving heeft dochterlief bereikt.

Ik ben het op een bepaald punt kwijtgeraakt, die interesse in nagellak. Ik werkte in de horeca dus daar mocht het niet met als gevolg dat ik ze alleen nog maar lakte als ik uit ging. En toen de kinderen geboren werden verdween het eigenlijk helemaal naar de achtergrond. Heel af en toe wilde ik mijn nagels wel weer een kleurtje geven, maar het was meer uitzondering dan regel geworden.

Afgelopen zomer dacht ik daar over na. Daelyn zat zo lekker te keuvelen met de flesjes lak voor haar neus en bij mij kriebelde het eigenlijk ook wel weer. Dus hup, mijn eigen nagels kregen ook weer een kleurtje. En daar was mijn verslaving weer. Ik kreeg een fijn gevoel als ik zag dat mijn nagels een mooi kleurtje hadden. Niet meer elke dag, maar om de paar dagen lakte ik ze toch wel.

nagellak1

Tegenwoordig als we een winkel inlopen komen Daelyn en ik toch wel terecht bij de nagellakpotjes. De ‘oehs’ en ‘ahs’ vliegen in het rond en onze ogen beginnen te stralen. Wetende dat we thuis al een behoorlijke verzameling hebben. Maar er kan er toch nog wel eentje bij? Eentje? Met van die puppy-oogjes staart Daelyn me aan en dan ga ik overstag. Toch nog maar een kleurtje erbij voor de verzameling.

Sinds kerst is er nog iets bij gekomen. Versiering. Diamantjes in allerlei kleurtjes die op je nagels geplakt kunnen worden. Ze kreeg bovenstaand setje van de kerstman en deed even voor in de vlog hoe het werkt en laat meteen onze nagellak-verzameling zien. Want ze is er zo ontzettend trots op!

Is jouw dochter ook zo verzot op nagellak?

https://www.youtube.com/watch?v=4KKsWaP7BRA

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *