NERF N-Strike Elite Infinus

Het is een hele mond vol: De NERF N-Strike Elite Infinus. De nieuwste NERF-Blaster in de N-strike Elite serie. Toen we deze blaster vorige week binnen kregen, kon Damiën niet stil blijven zitten. Deze NERF moest uitgepakt worden, hij moest getest worden, er moest een video van opgenomen worden en eigenlijk moest dat allemaal nu meteen. Wat een enthousiasme.

Inhoudsopgave

NERF Blasters

NERF is een speelgoedmerk van Hasbro. Met deze blasters kun je kunstschuimen pijltjes wegschieten. Je hebt ze in verschillende formaten. Jaren geleden heeft Damiën al een hele kleine NERF-blaster voor zijn verjaardag gekregen en die wordt tot op de dag van vandaag veel gebruikt in battles met zijn zusje, vrienden of vader. Later heeft hij van ons ook een grotere NERF-blaster gekregen. Hier kunnen dezelfde piepschuimen pijltjes voor gebruikt worden, dus dat is ideaal.

Daelyn heeft een product uit de NERF Rebelle lijn. Deze zijn anders van kleur, namelijk paars en meer gericht op de stoere dames. Al maakt dat hier verder niks uit. Damiën speelt er net zo graag mee. En ook weer: de pijltjes uit de andere NERF-blasters kunnen hierin gebruikt worden.

NERF Infinus

Nu is er dus de nieuwe NERF Infinus. Deze gigantische blaster ziet er werkelijk waar fantastisch uit. Je dient er wel rekening mee te houden dat hier 4 dikke batterijen in moeten. Niet de dikke C-batterijen maar de dikke D-batterijen. Deze zijn onder andere verkrijgbaar bij Action ( €1,99 per 2 batterijen ) of bij Kruidvat ( €2,50 per 2 batterijen ) Zorg dat je deze er dus direct bijkoopt zodat het plezier meteen kan beginnen!

De NERF Infinus is een geautomatiseerde blaster. Onder de blaster hangt een magazijn. Hierin passen maar liefst 30 pijltjes. Aan de bovenkant van de blaster kun je ze er 1 voor 1 instoppen en zo vult het magazijn zich vanzelf. Dat is nog eens handig! Hoef je tijdens je battle niet eens te stoppen om je blaster opnieuw te laden.

NERF Infinus review

Ik had helaas geen batterijen in huis dus ik moest 3 ( ! ) winkels af voordat we konden beginnen. Bij twee winkels waren ze uitverkocht en uiteindelijk konden we bij het Kruidvat de laatste 4 stuks kopen. Dat zorgde niet voor een hele goede bui bij de kinderen, maar goed. Eenmaal thuis, met batterijen, kon de pret beginnen.

Damiën is 12 en kon prima uit de voeten met de NERF Infinus. Hij heeft zelf de batterijen in de blaster gestopt, hij heeft zelf alles uitgezocht en besloot toen foto`s te sturen naar zijn vader op het werk. Deze was stiekem wel een beetje jaloers en daar moest Damiën natuurlijk weer om lachen.

Tijdens het afschieten van de pijltjes werden de gevallen pijltjes handig door Daelyn aangegeven om te kijken of het echt werkt: Schieten en laden tegelijk. Ja, dat kon. Ik hoorde steeds “Wow!” en “Dat is echt heel cool!” uit de woonkamer komen. De pijltjes schieten niet gigantisch hard uit de blaster dus ze mochten hem binnen gebruiken. De deur bleek een goede schietschijf te zijn. Later kwamen ze erachter dat het misschien een leuke battle was om de Sinterklaascadeautjes die ik ter decoratie in de woonkamer had gezet op een rijtje te zetten. Wie zou het snelste al die cadeautjes kunnen omschieten?

Het werd al schemerig toen ze naar buiten gingen. “Toch nog even van een grotere afstand proberen.” werd er gezegd. Bakjes werden mee naar buiten genomen en op de zandbak gezet. En vanuit mijn warme keukentje zag ik dat ze samen de grootste lol hadden.

Onder de streep is deze nieuwste blaster een “kapot ziek apparaat” volgens Damiën. En nee, dat staat niet voor een defect stom ding. “Kapot ziek” is het nieuwetijdse “mega geweldig” of “hartstikke fantastisch”.  😉 Hartstikke geslaagd dus, deze NERF Infinus.

Heb jij ook iets van NERF in huis?

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *