Nijntje verhuist

Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die Nijntje niet kennen. Zo`n 60 jaar geleden bracht Dick Bruna het eerste boekje over Nijntje uit. Inmiddels is Nijntje wereldwijd bekend en zijn de vele boeken van Dick Bruna in meer dan 50 talen vertaald. En als boekjes het zo goed doen, kunnen andere dingen zoals speelgoed en kleding niet achterblijven. En ook dit bleek zeer succesvol te zijn, zeker voor de allerkleinsten onder ons. Nu is het tijd dat Nijntje verhuist.

Waar gaat Nijntje naar toe?

Nijntje verhuist naar C&A! En ook C&A is een oude, vertrouwde bekende in de Nederlandse ( en inmiddels buitenlandse ) geschiedenis. Sinds afgelopen donderdag 17 november kun je onder andere de kleding met daarop dit beroemde konijntje terugvinden tussen de andere kinderkleding in alle vestigingen van C&A Nederland. De kleding is verkrijgbaar in de maten 50 tot en met 98. ( Leeftijd van 0 tot en met 2 jaar oud )

Ook online

Ook in de online shop van C&A kun je leuke producten van Nijntje terugvinden. Niet alleen kleding maar ook knuffeltjes, slabbetjes en speeltjes zijn hier te vinden. Damiën en Daelyn hebben Nijntje vroeger altijd erg leuk gevonden en ook nu onze jongste spruit geboren is, is Nijntje het eerste waar ze naar zoeken in de winkels. Op de een of andere manier vinden ze dat dit schattige konijntje past bij een pasgeborene. En ik moet ze stiekem wel gelijk geven.

Ik heb online even een blik geworpen op de Nijntje collectie die bij C&A verkrijgbaar is en de prijzen vallen me reuze mee. Een shirtje heb je bijvoorbeeld al voor €6,90. Ik vind vooral de pyjama`s van Nijntje te schattig voor woorden. Wellicht dat ik deze nog ga aanschaffen voor onder de kerstboom. 🙂

De collectie van Nijntje kun je terugvinden in de winkels en in de online shop.

Wat vind jij van Nijntje?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *