Pimp je spiegel

Een tijdje geleden vroeg onze buurvrouw of Daelyn een spiegel/juwelenkast wilde hebben. Ik heb deze kast jaren geleden eens bij de Xenos zien staan en vond hem erg leuk. Ook voor Daelyn is dit natuurlijk een eye-catcher. Ze heeft genoeg armbandjes, kettingen en oorbelletjes die ze prima kan opbergen in deze kast. Lekker alles bij elkaar. Maar hoe maak je deze kast nu een beetje meer eigen? “Pimp je spiegel met die glittertattoos die je laatst hebt gekregen!” opperde ik. En dat vond ze een goed idee.

Glitter tattoos

Voor de website van Linda mochten we de glitter tattoos van Glitza uitproberen. In de doos zaten verschillende stickers, drie kleuren glitter en een kwastje. Volgens de gebruiksaanwijzing kon je deze tatoos op je lichaam maar ook op materialen gebruiken en zo probeerden we of het op een waxinelicht kon. Dat ging perfect. Maar hoe zit het met hout?

Daelyn zocht een aantal leuke tattoos uit en ging aan de slag. Met de kleuren paars, rood en roze maakte ze de spiegel/juwelenkast precies zoals ze wilde. Het werkt trouwens perfect. Je knipt een tattoo uit, plakt hem op de gewenste plek ( op je huid of op een bepaald soort materiaal ) en gaat vervolgens aan de slag met de glitters. In het filmpje kun je zien hoe het werkt op de huid en op glas.

Meubels pimpen

Op een hele eenvoudige manier kun je dus je eigen meubels pimpen. Vooral voor jonge meisjes is het een leuke manier om creatief bezig te zijn. Bovendien blijft het behoorlijk goed zitten. Je moet er natuurlijk niet met een schuurspons overheen gaan of het geregeld nat maken maar zo op een spiegel of waxinelicht werkt het best goed.

Daelyn is blij met haar juwelenkast die inmiddels op haar kamer staat. Ze kan er haar spulletjes netjes in opbergen wat veel rommel op haar kamer scheelt. Bedankt buurvrouw. 😉

 

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *