Ralph breaks the internet

Afgelopen week besloten Daelyn en ik samen naar de bioscoop te gaan. Er draaide eigenlijk niet zo heel veel waar we interesse in hadden op dat moment. Aangezien we Wreck-it Ralph jaren geleden al hadden gezien, besloten we nu naar de opvolger van deze film te gaan Ralph breaks the internet.

Ralph Breaks the internet Nederlands

Hoewel Daelyn prima kan lezen vindt ze Nederlandse versies van films nog altijd het prettigste om te bekijken. We besloten dan ook om naar de Nederlandstalige versie te gaan. De bak popcorn en zak chips werd aangeschaft en we zochten ons plekje op in de redelijk volle bioscoopzaal. Er waren dus meer ouders die met de kinderen naar de film besloten te gaan.

Jaren geleden zagen we Wreck-it Ralph ( deel 1 ) al en deze vonden we erg leuk. Ik was wel erg benieuwd hoe deel 2 dan vormgegeven zou worden. Voor mijn gevoel was deel 1 wel ‘af’. Ik heb me bewust niet ingelezen of video`s gekeken over dit tweede deel.

Ralph breaks the internet recensie

In deze film zijn Ralph en Vanellope elkaars beste vrienden. In deel 1 was het Ralph nog die op zoek was naar meer in het leven, in dit tweede deel is Vanellope degene die haar voorspelbare leventje een beetje beu is. Ralph probeert het nog wat spannender te maken door een nieuwe weg te slaan in het spel Sugar Rush van Vanellope maar dat loopt dus verkeerd af. Terwijl Vanellope deze nieuwe weg probeert te rijden is er een speler die echt het spel bedient. Hierdoor breekt het stuur af van het spel. De eigenaar van de Arcade ziet op Ebay een stuur te koop staan, maar dat is hem te prijzig. Hierdoor besluit hij dat het spel Sugar Rush afgeschreven wordt. Daar schrikken Ralph en Vanellope natuurlijk ontzettend van.

Ze besluiten letterlijk het internet op te gaan, op zoek naar Ebay waar ze het stuur kunnen aanschaffen om zo Sugar Rush te redden van de ondergang. Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze tweede film vele malen leuker vond dan deel 1. Juist omdat Ralph en Vanellope letterlijk het internet op gaan krijg je hilarische situaties. De mensen achter de computers ( jij en ik ) worden weergegeven als poppetjes die door een wereld heenzweven en wandelen, zoekende naar winkels (websites) en producten of informatie. Uiteraard heb je ook de hinderlijke pop-ups waardoor ik krom lag van het lachen. Ook Daelyn had het prima naar haar zin en vertelde thuis uitgebreid over de wonderlijke internet-wereld waarin Ralph en Vanellope terecht waren gekomen.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *