Waxmelts van Scentchips

waxmelts

Als ik bij het tuincentrum kom dan loop ik er regelmatig langs. Zo`n enorme bak met allemaal waxmelts. Verschillende geuren, verschillende kleuren. Het trekt me enorm aan en ik kan niks anders doen dan er bij te gaan staan en even weg te dromen bij alle heerlijke geuren. De ene na de andere neem ik dan even in mijn handen en ruik er aan. Het is moeilijk om een keuze te maken uit zo`n groot assortiment. Ik vind het leuker als iemand anders zoiets voor me uitzoekt. Ik ben daar een veel te grote twijfelkont in. Het liefst zou ik alle geuren meenemen.

Wat kosten scentchips?

Je kunt daar in het tuincentrum ( en overal waar ze deze scentchips verkopen ) je eigen doosje samen stellen. Je hebt verschillende maten doosjes, de small, medium, large en extra large en in elk doosje mag je een verschillend aantal scentchips doen. Hieronder een rijtje voor je, met de prijzen erbij.

  • In doosje small passen 8 scentchips. Kosten zijn €3,95
  • In doosje medium passen 13 scentchips. Kosten zijn €5,95
  • In doosje large passen 26 scentchips. Kosten zijn €11,95
  • In doosje extra large passen 38 scentchips. Kosten zijn €14,95

Inmiddels zijn er vele verschillende merken waxmelts op de markt. Elk met hun eigen geuren, kleuren en prijzen. Meer informatie over de verschillende soorten waxmelts vind je hier.

Welke geuren zijn er?

Terug naar de scentchips. Je kunt zelf de geuren kiezen die bij je passen. Ook staat er een boekje naast waar je ideetjes uit kunt opdoen. Zo staat er in welke geuren je met elkaar kunt mengen om weer een nieuwe geur te creëren. Je kunt bijvoorbeeld 2, 3 of 4 verschillende scentchips tegelijk in de brander doen. (Meer informatie over de branders vind je hier)

Onlangs kreeg ik een doosje met twee verschillende geuren. Geen idee welke geuren ( dat vind ik wel jammer ) maar ze ruiken echt heerlijk. De oranje geeft me een heerlijk zomers gevoel en de witte doet me denken aan fris gewassen beddengoed. Ook kreeg ik er de originele scentchips brander bij kado die er decoratief uitziet. De scentchips geuren lang. Ik brand ze bijna elke avond en elke scentchip ruik je gemiddeld toch wel 3 avonden.

Ik ben wel benieuwd naar jullie ervaring met de scentchips. Heb jij al eens geuren gemixt? En welke geur is jouw favoriet?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Waxmelts van Scentchips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *