Scoupy app

Wij Nederlanders houden van bezuinigen. Als we ergens korting op kunnen krijgen ( of iets voor niks ) dan zijn we er als de kippen bij. Dat blijkt wel weer uit alle dealsites die de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond zijn geschoten. Nu de apps zijn ontstaan is het nog makkelijker om alles bij te houden. Onlangs heb ik de scoupy app ontdekt. Wellicht als 1 van de laatste mensen in Nederland maar dat doet er niet toe. 😉

Inhoudsopgave

Wat is de Scoupy app?

De Scoupy app kun je eenvoudig, gratis, downloaden in de appstore. Als je hem opent dan heb je vrijwel direct zicht op aanbiedingen/boodschappen die je met korting of gratis kunt krijgen. Het is niet zo dat je de winkel ingaat en dat de korting direct verwerkt wordt, het is de bedoeling dat je het product koopt en achteraf geld terug krijgt op je rekening. In de app kun je een lijstje van producten zien en direct bekijken hoeveel geld je per product terug ontvangt. Ook kun je zien hoeveel producten er nog beschikbaar zijn en waar ze allemaal te koop zijn.

Scoupy1

Producten kopen

Ik besloot het te proberen. Helaas hadden ze in de plaatselijke supermarkt niet alle producten die op dat moment in de scoupy app stonden, maar 2 heb ik er toch kunnen halen. Ik kocht de Capri-sun voor €1,50 en zou het volledige bedrag terug krijgen. De Reddy olie kocht ik voor €2,29 en deze kon ik proberen voor €1 wat betekent dat ik €1,29 terug zou krijgen.

De producten heb ik gewoon in 1 keer kunnen afrekenen. Eenmaal thuis heb ik een foto moeten maken van de kassabon en deze moeten uploaden. Vervolgens kon ik aangeven welke producten ik wilde proberen ( de capri-sun en de Reddy ) en kreeg ik de mededeling dat het in behandeling genomen was. De volgende dag kreeg ik een melding dat mijn aankopen goedgekeurd waren en dat het geld terug gestort zou worden op mijn rekening. En inderdaad: een dag later stond het geld op mijn rekening.

Makkelijk

Ik vind de app echt hartstikke makkelijk. In 1 oogopslag kun je zien wat je kunt proberen, hoeveel het kost en hoeveel je terug krijgt gestort op je rekening. Je hoeft niet allemaal verschillende kassabonnen te regelen, alles kan gewoon op 1 bon die je dan kunt uploaden in de app. Ook het feit dat het geld zo snel op je rekening staat is ideaal.

Heb jij de Scoupy app al?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

5 thoughts on “Scoupy app

  1. Het is echt een super app in 1,5 week tijd toch €15 euro terug gekregen met dit programma. Het werkt top alleen als je een beetje een lange kassabon hebt is het soms onhandig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *