Sea Life

Sea Life in Scheveningen hebben we in het verleden wel eens bezocht en dat was ons prima bevallen. Voor de kinderen is het ook leuk om iets te zien en te leren over de onderwaterwereld. Ik had geen idee dat Sea Life op meerdere plekken te vinden was, zoals ook in het Duitse Oberhausen. Maar omdat we in Scheveningen geen hele dag kwijt waren zagen we het niet zo zitten om voor een half dagje naar Oberhausen te gaan. Tot we de uitnodiging kregen om dit te combineren met het Lego Discovery Center.

Inhoudsopgave

Op schildpaddenavontuur in Sea Life

In Sea Life staat nu de schildpad centraal. Door middel van verschillende spelletjes en speciale aquariums maak je kennis met allerlei soorten schildpadden. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik me nooit zo bezig gehouden had met het feit dat er verschillende soorten bestaan. Zo zat er een slangenhals-schildpad en dat was toch wel een indrukwekkend beestje.

Lees ook: Wat te doen in Scheveningen

Het milieu

Daarnaast staat ook de vervuiling in de zee centraal. Doordat wij, de mens, de aarde vervuilen sterven vele dieren. Hoe ziet zo`n plastic zakje er nu eigenlijk uit in de zee? Mijn zoon dacht in eerste instantie dat het een hele rare soort vis was, maar toen hij beter ging kijken zag hij dat het plastic afval was. Wat moeten zeedieren dan wel niet denken? Door middel van onder andere spelletjes probeert Sea Life de kinderen bewuster te maken van de vervuiling en wat het doet met de zeedieren.

Combiticket

Het is indrukwekkend om te bezoeken, maar een hele dag ben je er niet kwijt. Na ongeveer 2 uurtjes heb je het rondje gelopen en heb je alles bekeken. Het is ideaal om dit te combineren met het naastgelegen Lego Discovery Center of het shopwalhalla Centro. Beiden liggen op loopafstand van Sea Life. Combitickets voor Sea Life en Lego Discovery Center zijn online en aan de kassa voordelig te verkrijgen.

Heb jij Sea Life wel eens bezocht? Wat vond jij er van?

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v een samenwerking

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *