Sjoprz Dreumesbox

Met drie kinderen in huis die flink in de groei zijn, gaat er wekelijks best wel wat geld op aan de boodschappen. Ik ben dan ook eigenlijk altijd wel op zoek naar mogelijkheden om te besparen en houd zeker de aanbiedingen in de gaten. Onlangs kreeg ik een mail van Sjoprz. Ze introduceren een aantal nieuwe voordeelboxen en wij mochten de Sjoprz Dreumesbox ontvangen ter review.

Inhoudsopgave

Wat is Sjoprz?

Sjoprz is een prijsvergelijker die sinds 2015 actief is. Je kunt de app downloaden of online je boodschappen doen. Als jij jouw boodschappenlijstje hebt ingevoerd, zoekt Sjoprz automatisch uit waar jij jouw gevulde boodschappenmandje het goedkoopste krijgt. Is dat bij de Albert Heijn? Of misschien toch bij de Lidl of Aldi? Ze bezorgen het goedkoopste mandje bij jou thuis en dat betekent dat jij de deur niet eens meer uit hoeft om je zware boodschappen thuis te krijgen.

Sjoprz voordeelboxen

Sinds kort zijn er dus de Sjoprz Voordeelboxen, de zogenaamde Sjopdealz. Drie verschillende boxen die gevuld zijn met producten. Er is de Babybox (Voor de leeftijd vanaf 6 maanden) de Dreumesbox (Vanaf 12 maanden) en de Borrelbox. De eerste twee boxen zijn gevuld met babyproducten en dreumes/peuter producten, de laatste is gevuld met onder andere bier en nootjes. Het handige van deze boxen is dat je vele producten krijgt met een mooie korting.

Sjoprz Dreumesbox

Wij ontvingen dus de Sjoprz Dreumesbox ter review. Dit zat er in:

 • 1 pak Zwitsal luiers maat 4
 • 1 pak Zwitsal billendoekjes
 • 1 literpak Nestlé Dreumesmelk ( vanaf 1 jaar )
 • 1 pak Nestlé Dreumesvla ( 4 bakjes )
 • 1 bus Nestlé Pyjamapapje 8 granen ( poeder, aan te maken met melk)
 • 1 pak Nestlé Pyjamapapje Multifruit ( poeder, aan te maken met water )
 • 1 pakje Nestlé fruitreep banaan-appel ( 4 stuks in het pakje)
 • 1 pakje Nestlé fruitreep bosbes (4 stuks in het pakje)
 • 1 zak Nestlé biscuits
 • 1 pakje Difrax lepels ( 3 lepeltjes )
 • 1 slabbetje

De waarde van deze box is rond de €40. Je betaalt voor deze box €19,95 en dan kun je hem gratis laten bezorgen.

Sjoprz review

Wat vonden wij van deze voordeelbox? De producten die hier in zitten zijn allemaal producten die je wel kunt gebruiken voor kinderen vanaf 1 jaar. Het is handig dat er gedacht wordt aan de maat luiers. Dit is maat 4 en dat heeft onze dreumes inmiddels. Als je kindje nog in maat 3 zit, kun je ze altijd nog even bewaren.

Ik was nog niet bekend met de Zwitsal luiers en ik ben ( qua luiers ) zeer merkvast. Over deze Zwitsal luiers ben ik echter niet ontevreden. Ze houden goed droog, ons menneke was niet doorgelekt na een nacht met deze luiers en hij heeft geen gekke ‘bobbel’ achter in zijn broek, wat ik bij veel luiers wel vind. De Zwitsal doekjes vond ik echter iets aan de droge kant maar ruiken wel ontzettend lekker. ( Zwitsal hé? 😉 )

De overige producten van Nestlé heb ik in het verleden allemaal al eens zelf gekocht voor 1 van de kinderen, op de koekjes na. Deze koekjes vallen goed in de smaak, zelfs bij Damiën van 12 en Daelyn van 9. De dreumesmelk wilde Landon niet hebben, maar dat is een kwestie van smaak. Damiën en Daelyn hebben in het verleden wel dreumesmelk gedronken. Landon heeft eigenlijk nooit iets anders gedronken (qua melkproducten ) dan de borst en hij weigerde ook echt elke andere vorm van melk de eerste anderhalf jaar. Daarna wilde hij alleen maar poedermelk.

Onder de streep zou ik deze voordeelbox best aanraden. Er zitten handige en bruikbare producten in waar je echt iets mee kunt. Het is ook nog eens een leuk, bruikbaar en betaalbaar cadeau voor de eerste verjaardag van een kindje.

Maak jij wel eens gebruik van voordeelboxen?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *