Skyscraper

Soms zijn er hele bijzondere persvoorstellingen waar ik helaas niet bij kan zijn. Omdat ik vind dat een artikel hierover toch een toegevoegde waarde is voor mijn website vraag ik een gastblogger om te gaan en verslag te doen. Monique ging afgelopen maandag voor mijn website naar de voorvertoning van de film Skyscraper. Wat ze van deze avond vond lees je in dit artikel.

Inhoudsopgave

IMAX 3D

Afgelopen maandagavond waren Bram en ik aanwezig bij de voorvertoning van Skyscraper. En wel in de speciale IMAX 3D vertoning. Hoe gaaf! Wij mochten hier voor Wereld van mama bij aanwezig zijn. Een aantal weken geleden waren wij bij Jurrasic Park en daar zagen we al een voorstukje van Skyscraper. Daarna wisten wij dat we deze film graag wilden zien. En dat ook nog eens in IMAX 3D! Super gaaf.

Ik had nog geen ervaring met IMAX 3D, maar wat is dat gaaf zeg. Je zit echt in de film. En ondanks dat ik geen hoogtevrees heb, merkte ik soms toch wel even iets in mijn maag. Check snel de trailer, dan snap je ook wat ik bedoel met hoogtevrees.

Pathé Arena

Bij binnenkomst in Pathé Arena Amsterdam werden we ontvangen met een heerlijke magnum en draaide een DJ lekkere muziek en we konden, hoe tof, in een fotobooth een foto maken alsof we aan een gebouw hingen. Nou dat hoef je ons geen 2x te zeggen. Tuurlijk wilden wij wat.

Eenmaal aangekomen in de zaal vertelde kickbokser Rico Verhoeven over zijn reis naar Hong Kong, waar hij Dwayne Johnsen en regisseur mocht interviewen voor RTL Boulevard. Dit was op woensdag 11-7 te zien in de uitzending.

Zoals ik net al zei speelt Dwayne Johnsen de hoofdrol in deze waanzinnige film. Het is een film met heel erg veel actie en spannende momenten. Echt een film naar ons hart.

Skyscraper

Het verhaal gaat om Will Ford, voormalig leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam. Inmiddels houdt hij zich alleen nog bezig met het beveiligen van gebouwen. Hij krijgt een opdracht in China met alle gevolgen van dien.

In China is de hoogste en veiligste wolkenkrabber ooit gebouwd met maar liefst 240 verdiepingen. Met alle beveiligingsnufjes die je maar kunt bedenken en ook niet kunt bedenken. Er breekt toch brand uit en Will wordt in eerste instantie verdacht hier achter te zitten.. Hoe gaat hij zich hier uit redden? En hoe zorgt hij ervoor dat de echte daders gepakt gaan worden? En zijn familie, die zich in de toren bevindt? Hoe loopt het daarmee af? Go check it out!

Je zit meerdere keren met klamme handjes in de stoel of met een verhoogde hartslag. Het is echt een onwijs spannende film met een aaneenschakeling van actie. Maar familie staat ook centraal in deze film.

Wij vonden het een enorm toffe film en zeker in IMAX 3D was hij waanzinnig. Een film die je absoluut moet gaan zien! Laura, heel erg bedankt dat wij namens jou hierbij aanwezig mochten zijn! We hadden het absoluut niet willen missen.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *