Soy Luna Footwear

Met een 7-jarige dochter in huis kom ik in een wereld terecht waar ik eigenlijk nog niet zo heel bekend mee ben. De fashion-industrie. Mijn kleine meisje is namelijk een modepopje in de dop en is gek op kleding, felle kleurtjes en alles wat hip en happening is. Daar kan ik dan nog wel wat van leren.  Voor mijn hippe dochter kan haar week niet meer stuk. Bristol heeft namelijk in samenwerking met Disney een coole Soy Luna Footwear lijn geïntroduceerd.

Soy Luna

Soy Luna is een populaire serie op het al even populaire Disney Channel. Soy Luna betekent ‘Ik ben Luna’ en gaat over, hoe kan het ook anders, Luna. Luna werkt als bezorgster in een restaurantje in Mexico. Ze heeft een leuk leven met leuke vrienden en samen doen ze gezellige dingen. Als haar adoptie-ouders besluiten dat ze gaan verhuizen staat haar leven natuurlijk op zijn kop. Maar ook in haar nieuwe omgeving komt alles op zijn pootjes terecht. Ze maakt nieuwe vrienden en beleeft veel plezier met ze op de skatebaan waar ze steeds beter leert freestyle rolschaatsen.

soy-luna

Footwear

Bristol ( en het Belgische Shoe Discount )  hebben dus in samenwerking met Disney een leuke footwear lijn ontwikkeld. Wij mochten een paar ontvangen en dat vond Daelyn helemaal geweldig. Haar paar schoenen is wit met hele toffe, fel gekleurde letters over de hele schoen heen. Daarnaast heeft de schoen klittenband-sluiting, iets wat voor haar ideaal is omdat veters strikken nog net wat lastig is.

Met coole schoenen moet je cool poseren en dat doet onze jongedame maar al te graag. De prijs van deze schoenen viel me trouwens reuze mee. Voor €24,95 koop je ze al in de winkel of online. Overigens zijn er nog vele andere leuke modellen schoenen en kleding van Soy Luna verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen. Check daarvoor even de site van Bristol of Shoe discount.

Ben jij bekend met Soy Luna?

01

Wij hebben deze schoenen opgestuurd gekregen ter review.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *