Stenen verven

Morgen is dochterlief jarig en wordt ze 7 jaar. Omdat het hier in het zuiden herfstvakantie is en ik deze week uitgerekend was, besloten we haar kinderfeestje iets te vervroegen. Vorige week mocht ze 3 vriendinnen uitnodigen en gingen ze gezellig samen naar de film. Bij een feestje horen cadeautjes en die kreeg ze volop. Zoals deze doos stenen verven van Ses.

Inhoudsopgave

Knutselen

Daelyn is een echt meisje en dol op knutselen. Haar vriendinnen weten dat en zorgden ervoor dat ze op knutselgebied niks te kort zal komen de komende periode. Ook de verf is niet aan te slepen hier in huis. Deze set van Ses is dus dubbel plezier. Vroeg in de ochtend op haar allereerste vakantiedag stond ze naast me. “Mag ik knutselen?” Ik knikte. Ze pakte direct de doos met stenen en verf en ging aan de slag.

Stenen verven

In de doos zitten 5 stenen, een aantal verschillende kleurtjes verf, een klein potje lijm, een verfkwastje en een zakje met wiebeloogjes. Op de achterkant van de doos staan wat voorbeelden die je kunt maken ter inspiratie. Daelyn vond het leuk om een lieveheersbeestje te schilderen en ging dus direct aan de slag met de kleur rood.

Na twee stenen had ze het even gehad. Op tafel stonden nog veel meer interessante knutseldozen op haar te wachten en wat dat betreft is ze toch erg nieuwsgierig aangelegd. Ik weet zeker dat de doos met stenen over een tijdje weer uit de kast gehaald wordt om verder mee te knutselen.

Is het leuk?

Daelyn heeft er plezier in en ik denk dat een erg leuke doos is om cadeau te doen met een verjaardag of andere gelegenheid ( Sinterklaas/kerst ) Vooral het feit dat er wiebeloogjes bij zitten en je dus een beestje/poppetje kunt maken, maakt het extra leuk.

Kende jij deze knutseldoos van Ses al?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *