Teabar.nl

Als serieuze theeleut ben ik regelmatig op zoek naar leuke winkels en artikelen over thee. Het heeft net iets meer mijn interesse dan welke andere drank dan ook. Ik ben echt gek op thee en drink het van vroeg tot laat, het liefst in fruitsmaakjes. Groene of witte thee wil ik ook nog wel eens drinken, maar fruitthee is toch mijn absolute favoriet. Al surfend over het www kwam ik terecht op Teabar.nl.

Teabar zit in Amsterdam, wat helaas een behoorlijk stuk hier vandaan is. Zou het in de buurt hebben gelegen, dan zou ik er zeker een keertje naar binnen gelopen zijn en mijn ogen de kost gegeven hebben. Het ziet er namelijk hartstikke gezellig uit en een winkel vol met thee lijkt me echt het paradijs voor mij.

Ook online

Maar goed, ook online kun je allerlei verschillende smaakjes bestellen. Zwarte thee, witte thee, groene thee. Maar ook allerlei andere spulletjes zoals theeglazen, thee-eitjes, theeblikjes om je thee in te bewaren en meer artikelen om jouw perfecte kopje thee te maken. Ook hartstikke leuk om cadeau te geven aan een echte theeleut. En mocht je boven een bepaald bedrag bestellen dan betaal je geen verzendkosten. Het overwegen waard dus.

teabar-bosvruchten

De proef op de som

Ik ben dus gek op fruitsmaakjes en mocht een sample van de bosvruchtenthee ontvangen van Teabar om te proeven. Alsof ze geroken hadden dat hier altijd wel een zakje bosvruchtenthee in huis te vinden is. 😉 Vanaf het moment dat ik het zakje opende kwam er een heerlijke geur op me af. Deze thee geurt veel meer dan de ‘normale’ theetjes die ik in huis heb. Hij bestaat uit grovere stukjes fruit ( aardbei, kers, framboos en tropisch fruit ) en theeblaadjes.

Een lepeltje van deze thee in mijn thee-ei geeft voldoende smaak af voor een kopje vers gezette thee. Ook dan blijf je die lekkere geur ruiken en krijg je gewoon zin om een slokje te nemen. De smaak is heel anders dan ik gewend ben. Waar ik normaal thee proef met een smaakje is dit vooral de zoete smaak van de verschillende vruchten die gebruikt zijn.

teabar1

Deze thee kun je ook gebruiken om ijsthee van te maken. Ideaal voor de warme dagen die we de laatste weken hebben gehad. Het advies is dan om thee te zetten en er wat blaadjes munt aan toe te voegen. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik niks smeriger vind dan munt, dus dat heb ik niet gedaan. Ik heb wel de thee koud geproefd en zelfs dan zit er nog een behoorlijke fruitsmaak aan.

Ik zou je dus zeker aanraden om Teabar eens te bezoeken. Online of lekker in Amsterdam.

Kende jij Teabar al?

Deze thee heb ik opgestuurd gekregen.

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *