Uitdeelcadeautjes voor de geboorte

Ik was er al weken mee bezig: de uitdeelcadeautjes voor de geboorte. Als er een kleintje geboren is, is het als grote broer of zus zijnde natuurlijk hartstikke leuk om op school iets uit te delen. Pinterest is wat dat betreft een ideaal iets om ideeën op te doen en met een beetje mixen en matchen wordt het helemaal je eigen idee. Nu onze kleine man er is, laat ik jullie graag zien wat we gemaakt hebben.

Blauw

Vanaf het moment dat we wisten dat er een zoontje in ons midden zou komen, was de kleur blauw niet aan te slepen. Slingers, ballonnen en ga zo maar door. Met de kinderen keek ik op internet wat ze leuk zouden vinden om uit te delen. We kwamen uit bij ballonnen, maar die moesten dan wel leuk verpakt worden. En zo zat ik 2 avonden cirkels te knippen op de bank terwijl de kinderen in bed lagen.

uitdeelcadeautjes-jongen1

Het voordeel van dit uitdeelcadeautje is dat je het ruim van tevoren kunt maken. Eerst heb ik zo`n 60 cirkels getekend, daarna heb ik ze uitgeknipt. Met een perforator heb ik een gaatje gemaakt in de cirkel. Dit moest de mond voorstellen en hier steek je het uiteinde van de ballon in. Ik heb wat steviger karton gebruikt, dit kun je gewoon bij de Action kopen in verschillende kleuren. Vervolgens heb ik een lokje haar, 2 oogjes en een neusje getekend. Klaar is je baby met speentje!

geboortecadeautjes-jongen

Snoepjes

Snoepjes hoorden erbij. Het liefst ook blauwe natuurlijk. Online vond ik deze wit met blauwe hartjes, verkrijgbaar in pepermunt of fruitsmaak. Kinderen zijn niet zo gek op pepermunt dus ik koos voor de fruitsmaak. Vervolgens pakte ik elke baby in met een aantal snoepjes erbij. Ook dit heeft me weer 2 dagdelen gekost, maar dan heb je ook wat. Gelukkig hebben Damiën en Daelyn me een middag geholpen met de snoepjes. ( Eentje in het zakje, eentje in hun mond… 😉 )

Heb jij jouw kindje iets laten uitdelen toen een broertje of zusje werd geboren?

 

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Uitdeelcadeautjes voor de geboorte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *