Uitnodigingen voor kinderfeestjes

Nu de kinderen allebei hun kinderfeestjes hebben gevierd kan ik met gerust hart de uitnodigingen laten zien. Beiden hebben een hartstikke gezellige middag gehad en daar lees je later natuurlijk meer over. De kinderfeestjes werden aangekondigd door middel van een uitnodiging. En daar werd het al direct lastig. Wat gaan we doen? Hoe gaan we het doen? Met een ruime keuze aan kaartjes was het voor de kinderen niet heel makkelijk om de juiste uitnodigingen voor hun kinderfeestjes uit te zoeken.

Inhoudsopgave

Uitnodiging maken

In het verleden knutselde ik er nog wel eens geregeld op los. Tegenwoordig vind ik het stiekem een stuk makkelijker om de uitnodigingen online te bestellen. Zo bestelde ik dit jaar de uitnodigingen voor kinderfeestjes bij Kaartje2go. Er zijn ontzettend veel leuke ontwerpen verkrijgbaar dus er zit vast en zeker een kaartje tussen dat past bij het thema van het kinderfeestje.

Met een eenvoudige klik op de knop kun je ze helemaal personaliseren als dat je wens is. Je kunt een foto toevoegen, je kunt de naam toevoegen, je kunt zelfs zelf een lettertype uitzoeken. De basis voor de kaartjes is er. Jij maakt het persoonlijk. Ook de tekst kun je helemaal naar wens aanpassen. Maak je er totaal iets anders van? Dat is prima. Maar je kunt ook de basistekst nemen en dan de datum, tijden en het adres aanpassen. Qua prijs maakt het niks uit. Die blijft hetzelfde.

Stoere uitnodiging

Damiën werd 12 en dat verdiende een stoere kaart. Donkere kleuren met felle graffiti strepen en teksten erop. Zijn naam, de datum van het feestje en zijn leeftijd. Ook kon er een foto toegevoegd worden en dat vond hij hartstikke tof. Binnen een minuut of 10 waren we klaar en kon de kaart in de winkelwagen.

Eenhoorn uitnodiging

Daelyn was direct verliefd op de eenhoorn uitnodiging. Ze zoete kleurtjes, de mooie eenhoorn en het romantische lettertype. Ik mocht niks veranderen behalve de noodzakelijke dingen. Ik vroeg of ze geen andere kaart wilde hebben. Eentje waar ze haar foto op kon zetten. Verbaasd keek ze me aan. “Mijn vrienden weten toch hoe ik er uit zie?” Ja, dat klopt. Een eenhoorn kaart dus…

Inmiddels zijn de feestjes dus achter de rug. Ik heb 10 kaartjes per kind besteld en daar zijn er nog een paar van over. Stiekem vind ik het ook wel leuk om ze te bewaren voor later, in hun herinneringenkist. Zo kunnen ze later nog eens met veel plezier terug denken aan de gezellige feestjes.

Hoe doe jij dat met uitnodigingen voor de kinderfeestjes? 

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *