Video van de Sint

Ik hou van de Sinterklaas periode en dat betekent dat je regelmatig een leuk artikel over de Goedheiligman kunt terug vinden op mijn site. Zeker pakjesavond is iets speciaals bij ons. Ondanks dat Damiën niet meer gelooft blijft het spannend. De hele dag zijn ze er mee bezig. Wat gaat er vanavond gebeuren? Wat zit er voor mij in de zak van Sinterklaas? Om het extra speciaal te maken is er de Video van de Sint en daar vertel ik je in dit artikel graag meer over.

Inhoudsopgave

video-van-sint1

Video van de Sint

Jaren geleden heeft mijn moeder eens de Video van de Sint voor de kinderen besteld. Dit jaar is alweer het 8e jaar dat deze dvd te bestellen is en het leuke is dat er dit jaar samengewerkt wordt met de Club van Sinterklaas. Voor kinderen natuurlijk erg herkenbaar. Ook zijn dit jaar de onderwerpen waar je uit kunt kiezen uitgebreider, kun je volwassenen toevoegen en kan zelfs jouw huisdier een rol spelen in de Video.

Verbaasde blikken

Toen mijn moeder hem bestelde waren de kinderen verbaasd. Geen grote zak cadeau`s voor de deur, alleen een dvd? We hadden het bewust zo gedaan, zodat de kinderen ook alle aandacht hadden voor deze speciale en persoonlijke boodschap van de Sint en niet direct alleen voor de cadeau`s.

Zo lieten we Sinterklaas vertellen over de hobby`s van de kinderen en ze zaten verbaasd te kijken toen ze hun namen hoorden. Op het einde hebben we Sinterklaas laten verklappen waar de cadeau`s gevonden konden worden. Nadat hij dat verteld had, vlogen de kinderen op van de bank om te kijken en waren ze hartstikke enthousiast om te zien dat de cadeau`s er echt stonden. De film hebben ze nog regelmatig terug gekeken.

https://vimeo.com/185586181

Win een Video van de Sint!

Dit jaar ga ik een Video van de Sint bestellen voor mijn gezin. Heel bijzonder om daar nu ook onze kleine man Landon aan toe te kunnen voegen. Ik vind het ook hartstikke leuk om te mogen vertellen dat ik een Video van de Sint mag weggeven in een winactie op mijn site. Je kunt tot maximaal 8 personen toevoegen in jouw gepersonaliseerde video.

Wil jij gratis een Video van de Sint maken voor jouw gezin? Laat dan hieronder of op Facebook in een reactie weten voor wie jij de Video zou willen maken.

#WINACTIE GESLOTEN! WINNAAR IS JOLEIN KOOLSKE#

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

19 thoughts on “Video van de Sint

 1. Super leuk om te kijken samen met de familie. Lijkt me leuk voor dochterief Noor, nichtje Liz en nichtje Isa. Lijkt me ook leuk om oma en opa erin voor te laten komen.

 2. Inmiddels zijn de koude en donkere avonden weer aangebroken.
  In huis heb ik al weer gezellig de warme kachel aangestoken.

  Nog 3 nachtjes slapen en dan komt ook de goedheiligman weer met zijn pieten.
  En breek er een periode aan, waar ik als moeder zo enorm van kan genieten.

  De gezonde spanning bij de kinderen, het sfeertje, dit typisch Hollandse feest.
  Dit is altijd mijn favoriete periode van het jaar geweest.

  Niet alleen mijn kinderen, maar ik zelf ben dol op deze Sinterklaastijd.
  Vandaar dat ik door deze mooie actie van Wereldvanmama.nl zo enorm werd verblijd.

  Het lijkt mij fantastisch om met mijn gezinnetje van deze DVD te mogen genieten.
  Een persoonlijke boodschap van de Sint en zal zijn Pieten.

  Beter je kamertje opruimen zou voor mijn dochtertje Evi de opvoedtip zijn.
  En voor mijn zoon Joey vind ik minder achter de computer zitten heel erg fijn.

  Dat Evi vrolijk en slim is zou ik haar via de Videoboodschap als compliment geven.
  Joey is heel lief voor zijn ouders en haalt goede cijfers op school zou ik voor hem opgeven.

  Nu maar heel hard hopen dat de Wereldvanmama.nl Sint niet stilletjes ons huis voorbij zal rijden.
  Maar ons gezinnetje met een onvergetelijke videoboodschap zal verblijden.

 3. Ohhhh dit is geweldig! Mijn kleine kanjer van bijna 6 kan niet wachten!! Geregeld heeft hij het al over Sinterklaas en zwarte Piet en ook heeft hij de poster van de nieuwe film al gespot <3 hij kan er zo van genieten. 1000 en 1 vragen over de film komen dagelijks voorbij. Ook is hij al hard aan het nadenken wat hij zal vragen (Sinterklaas heeft al om een lijstje gevraagd 😉 ) en vraagt hij zich af of Sinterklaas wel langskomt. "Sinterklaas heeft het druk hè mama?" De intocht van a.s. zondag staat al op zijn prikbord! Kortom in zijn hoofdje is hij al druk druk druk!

  Het is een heerlijke tijd! Jaja papa en mama genieten stiekem ook heel hard mee ;-). Het zou een super leuke verrassing voor hem zijn om hem met een persoonlijke boodschap te mogen verrassen! Zijn oogjes zullen glunderen van trots! ?

  We vieren Sinterklaas ook nog met 3 nichtjes en een neefje dus nog meer glunderende oogjes tijdens ons familie festijn! Een super gezellige dag, genieten met een hoofdletter G!

 4. Hij is natuurlijk voor mijn zoon en dochter maar mijn man en ik zullen er net zoveel plezier aan beleven als we die koppies zien van onze kinderen.

 5. Wauw!wat een mooie aktie zeg! Ik doe graag mee als papa. Ik heb al een app waarop de heilige man belt naar m’n zoontje maar hoe gaaf zou het zijn als ik mijn zoontje en dochtertje mag verrassen met een echte video boodschap van de sint! En wij nodigen dit jaar een gezin met vriendjes uit om met ons en door ons te vieren… Nou ik hoop ik dat ze mag verblijden als papa. Super aktie

 6. graag voor onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn 😀 en daar heb ik het volgende voor gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)

  groetjes Linda

 7. Oh wat super leuk !!! Ik doe dolgraag mee voor mijn knappe dochters ??? Ik denk echt dat ze met grote verbaasde ogen naar het scherm zullen zitten kijken whahahah. Oh ik zou een camera erbij houden en hun reactie opnemen, zooooo leuk voor later

 8. Wat super leuk deze mama doet heel graag mee!
  Voor haar zoontje van drie en dochtertje van twee.
  Al weken zijn we in de ban van sinterklaas,
  En zijn lieve pieterbaas!
  Dansen op de liedjes van sinterklaas en zwarte piet,
  Tot het huis versieren, pepernoten bakken alles is zo gek nog niet!
  Zou leuk zijn om de video van de sint te mogen winnen.
  Want dan raken we helemaal buiten zinnen.
  Zodat de kindjes kunnen kijken naar de sint en zijn pieten,
  En papa en mama van de gezichtjes van die twee kunnen genieten ??

 9. Leuk hoor!! Mijn zoontje is helemaal dol van sinterklaas.. hij telt de dagen al af!! En we kijken uit naar vanavond als het sinterklaasjournaal weer begint.. wat een gezellige tijd weer!! Doe graag voor hem en zijn grote broer mee

 10. Ohhh wat een geweldig idee dit zeg!! Ik kende het nog helemaal niet! Een foto toevoegen van je huisdier vind ik ook erg leuk… Zeker gezien ons kleine prinsesje helemaal verliefd is op haar grote , rode kater.. Gin 🙂 ontzettend gaaf!!!

 11. Jaaaa, wat zou dat leuk zijn! Onze oudste dochter is 8 jaar en gelooft nog in Sinterklaas. Waarschijnlijk voor het laatste jaar helaas… Daarom zou ik nog even alles uit de kast willen trekken voor een spetterend Sinterklaasfeest. Met deze dvd zal dat vast goed komen! In de dvd zou ik uiteraard onze dochters Elisa en Hannah willen vernoemen, maar het lijkt me ook grappig om de oma’s en opa erin voor te laten komen! Ik ga duimen voor een beetje geluk!

 12. Ja laura dat geloof ik meteen dat je verbaasde gezichten had. Wat zou ik het super leuk vinden om Michel en Juliëtte ook te kunnen verrassen met zo’n boodschap van de Sint.
  Ben echt benieuwd hoe onze kinderen op deze dvd zouden reageren.
  Dus ik zou heel graag hiervoor in aanmerking komen.

 13. Superleuk voor mijn dochter Lieke (bijna 5) en zoon Teun (3) die dit jaar beiden echt samen genieten van sinterklaas en zijn pieten!

 14. WOW helemaal super dit! doe heel graag mee met deze leuke actie 😀 Mijn 3 kids zouden heel blij hiervan worden maar de neefjes en nichtjes ook! Daarom zou ik ze er graag allemaal in willen ”verwerken” Linn, Jur, Noor, Mick, Sam, Isabel, Brent –> heeft Sint daar een leuk verhaaltje voor 😉 op de site net gekeken hoe het werkt, zo leuk! wij duimen hier!! groetjes

 15. Jaaa wat leuk!!!
  Mijn dochter Jasmijn van 4 zal haar ogen uitkijken. En wedden dat mijn zoon Ryan van 7 die twijfelachtig gelooft, dan weer voor de volle 100% gelooft?!!

 16. Ik heb net de video bekeken in wat is dat leuk zeg. Heel bijzonder. Hier zou ik heel graag mijn zoontjes en nichtjes heel blij mee willen maken op 3 december als de Sint helaas niet kan komen maar dan wel een woordje tegen ze zal spreken via de dvd. Echt superleuk en lief dat je dit weggeeft.

Comments are closed.