Video van Sint 2018

Nog maar een paar weken te gaan en dan is het zover. Menig kinderhart gaat sneller kloppen bij de gedachte dat Sint en zijn Pieten weer naar ons kikkerlandje komen. Wat zou hij dit jaar voor mij meebrengen? Zou alles goed gaan met de pakjes? Uiteindelijk draait alles om 5 december, pakjesavond. En die avond begin je natuurlijk met de Video van Sint.

Inhoudsopgave

Video van Sint maken

Dit jaar bestaat de Video van Sint alweer 10 jaar. In het verleden heb ik al eerder een Video mogen maken en deze zorgde voor grootse verwondering bij de kinderen. Zelfs bij de oudste, die niet eens meer geloofde in Sinterklaas. Het leuke van deze video is dat je hem helemaal kunt personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven welke hobby`s je kind heeft, of het een zwemdiploma heeft gehaald en of er taakjes zijn die moeten verbeteren zoals de slaapkamer opruimen.

Bij mijn dochter, die vorig jaar nog volledig geloofde in het verhaal van de Sint, hield ik het amper droog. “Hoe weet hij dat allemaal?” en “Hij heeft gezien dat ik hard geoefend heb met zwemmen!” Die blikken, die uitspraken, die zijn echt magisch. Met als klap op de vuurpijl: Sint die verteld waar de pakjes zijn verstopt. Bereid je dus maar voor op kinderen die ineens opspringen en rennen naar de plek die Sint heeft aangegeven.

Het maken van de video is echt hartstikke eenvoudig. Je kunt foto`s toevoegen en heeft je kind een bijzondere naam die niet vaak voorkomt ( zoals mijn kinderen ) dan kun je dit laten toevoegen. Je moet er dan wel rekening mee houden dat het iets langer duurt voor je video klaar is. Doe dit dus niet een dag of 3 voor pakjesavond!

Video van Sint 2018

In 2018 beleven Sint en zijn Pieten weer een nieuw avontuur. Omdat ze dit jaar al 10 jaar bestaan, staat deze video in het teken van Magische Toverkunsten. Ook hierbij heeft jouw kind een rolletje. Je kunt namelijk een foto uploaden die Piet gebruikt in een goocheltruc.

Daarnaast kun je zelf kiezen of je een video wil met Zwarte Pieten of Roetveegpieten. Alles bij elkaar duurt de video ongeveer 12 minuten. Een perfect begin van een gezellige Pakjesavond.

Video van Sint Winactie

Ook dit jaar mag ik een code weggeven waarmee jij zelf voor jouw gezin een Video van Sint kunt maken. Wil jij kans maken op die code? Laat dat dan in een reactie weten ( hier of op Facebook ) Ik zou het waarderen als je mij volgt op 1 of meerdere van mijn social media kanalen, echter is dit geen verplichting.

Deze winactie loopt tot 30 oktober 2018. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht dus zorg dat je mee doet met een geldig emailadres. Indien je gewonnen hebt, heb je 1 week de tijd om te reageren op mijn mailtje. Doe je dit niet dan ben ik helaas genoodzaakt om een andere winnaar aan te wijzen.

Succes!

Deze winactie is gesloten. De winnaar is geworden Les S. Je hebt van mij een mailtje ontvangen!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

14 thoughts on “Video van Sint 2018

 1. Graag zou ik mee willen doen met de super leuke actie. Zoals veel kinderen is mijn jongste nu al helemaal in de ban van Sinterklaas. DJ Pablo heeft hij al ontdekt en probeert de liedjes mee te zingen. Zo leuk!

 2. Het lijkt me erg leuk om voor ons gezin te maken of voor bij oma en oma want dan kan ons neefje er ook van genieten. Dit maakt Sinterklaasavond wel heel erg speciaal, ben erg benieuwd hoe mijn dochtertje er op gaat reageren, ze maakt gaat het Sinterklaasfeest nu wat bewuster meemaken. Je leest het, ik doe graag mee 😉

 3. Ik ben een stiekeme lezer van je blog maar dit is te leuk! Ik heb nu al lol om de open mondjes en de hyperenergie die ontstaat bij het kijken van de video. Daarom kruip ik uit de anonimiteit om met de actie mee te doen. Iedereen alvast een leuke sinterklaasavond!

 4. Ahhh ik doe graag mee. Oh de snoetjes als ze dit zien, is onbetaalbaar, zo mooi, zo magisch! Ik hoop dat ik het voor mijn kids mag winnen. Fingers crossed

 5. Ik doe graag mee! Een aantal jaar geleden een keer gedaan voor mijn oudste kinderen. Zij zijn hier nu echt te oud voor. Maar hoe leuk zou het zijn om dit nu ook voor mijn twee jongste meiden van 4 en 5 te kunnen doen!

 6. Dit lijkt me zo geweldig leuk ?
  Het zal het laatste jaar hier helaas worden ben ik bang ? mijn jongste dochter is net 8, ik had al verwacht dat ze het grote geheim al zou weten maar neeeee gelukkig niet ? ze gelooft nog heilig haha. . Ik vind het zo’n geweldig leuk feest, ik wil haar gezicht wel is zien als ze een video krijgt van sinterklaas ??
  Ik doe graag mee ?
  Groetjes Anita

 7. Ja superleuk! mijn jongens vonden de video echt geweldig, het is een erg leuk begin van pakjes avond en ik kan het iedereen aanraden! Ik waag een kansje voor mijn jongens <3

 8. Doe heel graag mee. Nu 3x jaar op rij de Video van Sint besteld.
  En ja ook dit jaar zouden wij graag weer een Video van Sint willen ontvangen.
  Het is zo’n magische tijd en een hele mooie toevoeging aan het heerlijke avondje.

 9. Ooooo dit is zo leuk!!! Ik doe dolgraag mee met deze winactie want dit lijkt mij ook geweldig! Op school in de klas altijd al leuke verhalen hierover gehoord! Dit jaar vieren wij sinterklaas met mijn zus samen en wij hebben 8 kids samen. Hoe leuk als ze er allemaal op kunnen en ze geloven ook nog eens allemaal! Laat dat heerlijke avondje maar komen want kan niet wachten om hun snoetjes te zien as ze ineens zichzelf op de film bij sinterklaas zien! Onvergetelijk! Dat wordt duimen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *