Video van Sint 2020

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! En daar hoort natuurlijk onlosmakelijk de Video van Sint bij. Nog maar een weekje te gaan en dan is de landelijke intocht op tv te zien. Een beetje anders dan anders dit jaar, uiteraard, maar voor de kinderen gaat alles in elk geval redelijk normaal door zoals het er nu naar uit ziet. De Video van Sint 2020 heeft weer enkele leuke dingen in petto en zo kun jij een prachtige, gepersonaliseerde video voor je kinderen maken. En ik mag uiteraard weer 1 iemand blij maken met een code om een Video van Sint te maken.

Inhoudsopgave

Wat is er nieuw dit jaar?

Zoals elk jaar zijn er weer enkele nieuwe stukjes die je kunt toevoegen aan je video. Ik zet ze voor je op een rijtje:

 • Dit jaar staat de Video van Sint in het teken van Sinterklaas en de geheime schatkamer.
 • Je hebt keuze uit maar liefst 6 onderwerpen
 • Er zijn 250 nieuwe stukjes toegevoegd! (Zoals: “Je doet goed je best op school” of “In je eigen bedje slapen” )
 • Je hebt keuze uit twee versies namelijk Sinterklaas met roetveegpieten en piraat Berenstein of Sinterklaas zonder pieten met Piraat Berenstein en piraatjes.
 • Er zijn 4 nieuwe verhaaltjes, voorgelezen door Sinterklaas.
 • Er zijn 5 liedjes en een dansje om mee te doen.

Zie hoe ze zich verwonderen!

Dit is inmiddels het vijfde jaar op rij waarin wij een Video van Sint maken. Het is fantastisch om te zien hoe de kinderen zich elk jaar weer verwonderen over wat de Sint allemaal weet over ze. Inmiddels geloven de oudste twee niet meer, maar evengoed vinden ze het fantastisch. Ook om te zien dat oma en de hondjes ook worden toegesproken.

Win een Video van Sint

Ik mag 1 code weggeven zodat ook jij je eigen Video van Sint 2020 kunt maken. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een reactie achter te laten onder dit bericht. Delen van dit artikel waardeer ik natuurlijk enorm.

De winactie loopt tot en met 15 november. Op maandag 16 november krijgt de winnaar van mij een mailtje dus doe mee met een geldig emailadres. Indien je niet binnen 48 uur reageert op het mailtje, ben ik genoodzaakt een andere winnaar aan te wijzen.

Succes!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

32 thoughts on “Video van Sint 2020

 1. Het Sinterklaasfeest wordt dit jaar heel anders dan andere jaren. Daarom zou het wel leuk zijn om op pakjesavond extra uit te pakken met de video van Sint. Ik doe graag mee! Ik kijk al uit naar de verraste snoetjes van mijn kinderen.

 2. Wat leuk deze video en wat veel keuzes, heerlijk om de kinderen een compliment te kunnen geven van de sint op deze manier. Dat hebben zij na dit jaar zeker wel verdiend. Ik doe graag mee voor mijn 3 lieve kanjers!!

 3. Zelfs ik kijk er erg naar uit om de dvd te kijken samen met de jongens. Elk jaar weer!
  Fijn dat wij het toch kunnen vieren ondanks de rare tijd.
  Héél belangrijk voor de kinderen.
  Ik doe dus graag mee met de winactie.

 4. Daar doe ik graag aan mee, Sem vindt het allemaal erg spannend. Eerst sinterklaas, gaat hij wel of niet komen.. dan wordt hij de 23e december 4 jaar, kan hij zijn verjaardag wel vieren? En dan ook nog voor de eerste keer naar de basisschool.. zonder dat papa en mama mee mogen gaan kijken.. een leuke dvd van sinterklaas die hem moed in gaat spreken zou wel heel leuk zijn in deze periode!

    1. Hij heeft gelukkig nog een oudere zus die hem mee het schoolplein op kon nemen. Afgelopen vrijdag is hij voor het eerst echt alleen naar de juf gelopen en van daaruit alleen naar binnen. Dat ging gelukkig goed. 🙂

 5. Ik doe graag mee in dit maffe jaar. Wat fijn dat ze roetveegpiet hebben! En inderdaad, al geloven ze niet meer, Sinterklaas is heilig ?. Het Sinterklaasjournaal wordt hier ook door iedereen nog gekeken.

 6. Ontzettend leuk dat je zo winactie kan/mag doen!
  Wij zouden het heel leuk vinden om te winnen, denk dat de kids het geweldig zouden vinden!
  Fijne dag!❤️

 7. Wat leuk! Onze oudste gelooft misschien wel het laatste jaar. De jongste is naar school gegaan in coronatijd en zit vol in de magie van Sinterklaas. Dit zou geweldig zijn. En een beetje extra mag wel zonder intocht, Sint op papa’s werk, etc. Ik duim!

 8. Heel graag voor mn 3 kinderen!!
  Het gaat allemaal al anders dan normaal en dan krijgen ze er dit jaar op pakjes avond misschien ook nog een zusje bij ?
  Een lief berichtje van de sint zou toch wel heel leuk zijn❤

 9. Zo leuk voor mijn dochtertjes. We hebben al eens eerder de video van sint gehad maar toen was mijn jongste meisje nog te klein. Volgende week wordt ze 2 en maakt het nu wat bewuster mee. Ze zal dit geweldig vinden. Als ze nu sinterklaas op tv ziet wordt ze al helemaal wild en roept ze “Klaas Klaas!!”
  Ik waag heel graag een kansje.

 10. Oh wooowww lijkt me echt GE-WEL-DIG om zo een gave Video van Sint te mogen winnen zeg !!! we bestellen deze al jaren en mijn dochters zitten elke keer weer met grote ogen te kijken en snappen er niks van. Zooooooo bijzonder ! Dat willen we dit jaar wel weer meemaken zeg ! Ik heb de actie graag meegedeeld op facebook en hier vriendinnen in getagd 🙂

 11. Sinterklaas en zijn roetveeg Piten kunnen dit jaar door het Coronavirus niet persoonlijk langskomen.
  Wat zou het voor de kleinkinderen dan een verrassing zijn als de Sint ze via een videoboodschap toch kan toespreken.

 12. Wat zou dat fijn zijn! Wij zullen onze kleinkinderen dit jaar niet zie met Sinterklaas en dat vind ik erg verdrietig maar vanuit ons appartement kunnen we wel deze video sturen zodat we toch erbij betrokken zijn! Wat zouden we daar blij mee zijn!

 13. Wat een superleuke actie! Mijn zoontjes van 4 en 8 jaar zullen hier heel erg blij mee zijn! Vol verwachting zaten ze gisteren te wachten op het Sinterklaasjournaal. Het enige wat in deze tijd nog wel voor ze kan doorgaan. Geen fysieke intocht, geen Sinterklaashuis. Ik ga voor ze duimen!!

 14. Jaaa, dit zou echt super leuk zijn voor mijn zoontjes van 6 en 3. Ze zijn helemaal into sinterklaas, draaien non stop sinterklaas liedjes op Spotify en zijn nu helemaal bezig met Zalk. Het liefste willen ze sinterklaas persoonlijk binnen halen en dus zijn mijn kids een zoektocht gestart naar deze plaats. Siri is gevraagd en Google Maps wordt nageplozen, maar ze komen er niet uit (dream on…haha).
  Om sinterklaas toch een persoonlijk tintje te geven, zou ik dus heeeeeeel graag deze videoboodschap voor hen willen winnen en ik doe dus graag mee om hen te verrassen.

 15. We vieren Sinterklaas dit jaar door Corona een beetje anders. Geen pakjesavond met zijn allen voor de kleintjes en surprises voor de groteren. Ik wil mijn neefje en nichtje toch graag iets geven voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. En wat is nou beter dan een persoonlijke boodschap van Sinterklaas?!

 16. Ik doe heel graag mee. Het is het eerste jaar dat de jongste bewust Sinterklaas mee viert en dan is het ineens zo een vreemd Sintfeest. Een persoonlijke boodschap zouden hij en zijn broer en zus ontzettend leuk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *