Video van Sint

Wat is er mooier dan de verwondering op de gezichten van je kinderen te zien? Die oogjes die glimmen als ze persoonlijk aangesproken worden door niemand minder dan Sinterklaas? Dat kan met de Video van Sint. Ik vertel je er graag meer over en heb een leuke winactie voor je.

Inhoudsopgave

Video maken

Via internet kun je op hele eenvoudige wijze de video maken. Je hebt verschillende keuzes uit namen, hobby`s en interesses. Mocht de naam van jouw kind er onverhoopt niet tussen staan, dan kun je dit laten weten en wordt dit geregeld voor je. Ideaal!

De video kun je dus helemaal personaliseren, ook met behulp van foto`s. Helemaal aan het einde van de video kun je Sinterklaas laten vertellen waar hij de cadeautjes heeft verstopt. Op de badkamer? In de keuken? Let goed op je kinderen want ze zullen ineens opspringen om op zoek te gaan naar die felbegeerde jute zak!

Hier is de video een groot succes. Ook al gelooft onze oudste niet meer, hij moet lachen om alles wat Sint van hem weet. De video duurt in totaal ongeveer 12 minuten en is een fantastisch begin van een gezellige pakjesavond. In totaal kun je tot 8 personen door de Sint laten toespreken.

https://vimeo.com/236720933

Winactie

Wil jij een eigen Video van Sint maken? Ik mag aan 1 van mijn volgers een code verstrekken waarmee jij gratis een Video kunt samenstellen. Wat moet je daarvoor doen?

 • Laat in een reactie onder dit artikel of op Facebook weten wie jij door de Sint laat toespreken in de Video.
 • Het zou gewaardeerd worden als je mij volgt via minimaal 1 van mijn social media kanalen ( Facebook, twitter, Instagram en/of YouTube )
 • Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.
 • De winactie loopt tot donderdag 23 november. De winnaar wordt bekend gemaakt via Facebook. Aangezien het belangrijk is de video zo snel mogelijk te bestellen, krijgt de winnaar slechts 48 uur om zich bij mij te melden. Je krijgt dan de code waarmee je de Video kunt bestellen.

Succes allemaal!

Deze winactie is gesloten. De winnaar is MarjonS

Dit artikel is ontstaan d.m.v. een samenwerking

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

18 thoughts on “Video van Sint

 1. Super leuk hier maken we graag kans op.
  We laten Sint iets over de kinderen vertellen:
  – Liz
  – Isa
  – Noor
  – Lotte
  – oma en opa onze toppers die super zijn voor hun kleinkinderen
  – ome wil die slaapt sinds kort weer bij oma en opa

 2. Ik zou heel erg graag een video boodschap van de Sint willen voor mijn twee dochters Elize (5jr) en Anne-Roos (2jr) ??
  Mijn zusje heeft het vorig jaar gedaan en liet de Sint toen vertellen waar ze de pakjes konden vinden op pakjesavond, dat lijkt me zo leuk!!

 3. Ik doe graag mee! Maar zal het dan samen met onze oudste dochter gaan maken. Ze zit nu in groep 5en weet sinds kort het grote geheim. Maar snappen doet ze het niet altijd, hoe kwam dat dan is een vraag die we vaak horen.
  Samen met haar die film maken lijkt me dan ook erg leuk en laat haar het weer een stukje extra snappen. Inspreken gaan we dan doen voor haar 2 jongere zusjes en broertje

 4. Een super leuke actie!
  Ik doe graag mee voor mijn jongens, Benjamin 11 jaar en Isaac 2 jaar.

  ps: Ik like jouw pagina al op Facebook en op Instagram (y)

 5. Oh wat leuk! ik denk dat dit jaar het laatste jaar is dat Xander in Sinterklaas gelooft. Afsluiten met een video lijkt me erg leuk. Zijn broer Timo speelt het gelukkig erg goed mee 🙂

 6. Leuk!!
  Onze dochters spelen zeker de (hoofd) rol als deze HulpSint Mama mag winnen!!
  Zulke geweldige verhalen hier over gehoord… de voorpret is al leuk en dan helemaal om die gezichtjes te zien!!
  Ik waag graag een kans.
  Liefs van Saskia van der Heijden;)

 7. Dat zou echt Super leuk zijn!!! ?
  De Sint mag onze 2 kids Dion (8 jr) en Liv (bijna 6 jr) toespreken! ❤ Waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat de oudste erin gelooft en de jongste gelooft volop en geniet er intens van… Wat zouden die oogjes stralen! ?

 8. Ik zou het echt heeeeeeeel leuk vinden om een kansje te maken! Mijn dochter zit waarschijnlijk in het laatste jaar dat ze er echt vol in gelooft en mijn zoontje is twee en krijgt het dit jaar allemaal veel bewuster mee! Ik wil er echt een TOP FEEST van gaan maken en de video van Sint kan daarbij helpen 🙂 Op die manier is hij er namelijk toch bij en kan hij wat moois tegen de kinderen (en papa en mama) zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *