Wat voor ons belangrijk was bij de aanschaf van een buggy

Inmiddels hebben we drie kinderen en heel wat babyspul is de revue gepasseerd in de laatste 14 jaar. Van dingen die we totaal niet nodig bleken te hebben tot producten die onmisbaar bleken te zijn. Zoals een buggy. Waar ik in het begin nog dacht dat alle buggy`s hetzelfde waren, kwam ik er bij onze derde achter dat we toch best wel wat keuzes hadden hierin. Ik vertel je wat voor ons belangrijk was bij de aanschaf van een buggy.

Inhoudsopgave

Opvouwbare buggy

Je hebt opvouwbaar en je hebt opvouwbaar. Onze auto is niet zo heel erg groot en dus was een opvouwbare buggy een must. De buggy die ik had toen Damiën klein was, kon je wel inklappen maar deze was alsnog zo groot dat hij niet liggend achter in de kofferbak paste. Ik propte hem er dan vaak dwars in waardoor je dus amper plek had om je boodschappen of andere spullen kwijt te kunnen.

Een buggy die je kunt inklappen tot het formaat van handbagage, zoals de Easywalker Miley, was veel handiger geweest en had waarschijnlijk veel ergernis kunnen schelen. Je kunt hem zelfs met een schouderriem meedragen.

Een mandje onderin

Ik heb eigenlijk altijd de boodschappen te voet gedaan, zeker toen de kinderen nog klein waren. Ik liep makkelijk 2 of 3 keer per week naar de supermarkt. Zo had ik een wandelingetje gemaakt en meteen de boodschappen in huis voor een paar dagen. Een mandje onder de buggy is dus ook een echte must voor mij.

Een dutje doen in de buggy

Ik woon vlakbij een prachtig wandelgebied. Daar heb ik dus ook altijd veel gebruik van gemaakt. Kind in de buggy en hopsakee richting mijn moeder die een kleine 3 kilometer verderop woont. Zeker toen de kinderen klein waren vielen ze geregeld in slaap tijdens zo`n wandeling. Het is ideaal om dan het zitje te kunnen klappen zodat ze liggend een dutje kunnen doen.

Duurzaam

Vroeger dacht ik er niet zo over na, maar tegenwoordig ben ik toch wat meer bezig met duurzaamheid. Het is bijzonder mooi om te zien dat ook steeds meer producenten oog hebben voor duurzaamheid. De Easywalker Miley, die ik al eerder benoemde, heeft de stoffen van de buggy gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Alle stoffen zijn waterafstotend en geschikt voor de wasmachine. Ideaal met peuters die nogal eens kunnen knoeien. 😉

Dit artikel is ontstaan d.m.v. een samenwerking.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *