Trend voor aan de wand: de wereldkaart

Een nieuwe interieurtrend die we de laatste tijd veel voorbij zien komen is de wereldkaart. Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Er is zodoende voor elke inrichting wel een bijpassende kaart te vinden. Daarnaast kun je met deze wanddecoratie heerlijk wegdromen over je volgende reis en is het ook zomaar een leuke decoratie voor op de kinderkamer! Lijkt zo’n hippe wanddecoratie jou ook wel wat? Lees dan snel verder en doe inspiratie op over de vele verschillende soorten wereldkaarten.

Unieke wereldkaarten

Een wereldkaart heb je in heel veel verschillende ontwerpen. Een van die soorten is een wereldkaart voor kinderen. Een wereldkaart voor kinderen is ontzettend leuk en leerzaam. Veel wereldkaarten, bijvoorbeeld die van ​Wereldkaarten.nl​, hebben een vrolijk ontwerp en zijn voor kinderen de perfecte manier om meer te leren over de wereld waarin ze leven. Door de leuke plaatjes en vrolijke kleuren trekt de wereldkaart ook meteen de aandacht! Een wereldkaart met een ontwerp voor kinderen is dan ook de perfecte wanddecoratie voor op de kinderkamer. Stel je eens voor hoe schattig ‘ie boven de wieg zou staan of hoe leerzaam en leuk zo’n kaart zou zijn voor je kleuter!

De verschillende materialen

Een wereldkaart kan daarnaast op verschillende materialen afgedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan ​canvas​, hout, posterpapier, aluminium of glas. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter. Glas is bijvoorbeeld modern en strak, terwijl hout een landelijke uitstraling heeft. Een wereldkaart op aluminium is daarentegen industrieel. Door het materiaal te kiezen dat bij jouw stijl past zal de wereldkaart perfect tot z’n recht komen in je interieur.

Er is zo veel keuze als het gaat om wereldkaarten dat deze trend in elk interieur en in elke kamer toe te passen is. Wat vind jij van deze trend?

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *