Whitestar

Voor ieder paardenmeisje of jongen is Whitestar de film om naartoe te gaan. Britt Dekker is de bedenker en speelt zelf ook een rolletje in de film. Wij gingen er om 2 redenen heen. De ene reden is dat we van paarden houden en daarom Whitestar wilde zien. De andere reden……….? Dat vertel ik jullie zo meteen.

Inhoudsopgave

Whitestar de film

Een meisje, Megan, werkt in een stal en wil dolgraag een eigen paard. De eigenaar is het paard beu en wil hem van de hand doen. Megan mag hem meenemen en is natuurlijk dolgelukkig. Echter kan dit wegens de financiële situatie thuis toch niet doorgaan. Salto (Whitestar) moet helaas terug naar de stal. Via een aaneenschakeling van gebeurtenissen komen de 2 jaren later uiteindelijk toch bij elkaar. Eind goed, al goed.

De film is een echte film voor de paardenmensen. Een feelgood movie met een lach en een traan. Voor kinderen een film om zich helemaal in te kunnen verliezen en inleven. De film is mooi in elkaar gezet en is een verhaal vol hoop, geluk en liefde. De band tussen Megan en haar Whitestar staat centraal. Hoe dat verder gaat? Dat ga ik natuurlijk niet vertellen.

Lees ook: Liefde voor paarden

George

Het paard dat in de film Whitestar speelt is het paard van Britt Dekker. Om dit paard te kunnen bemachtigen heeft ze de handen ineen geslagen met John de Mol. John had Britt gevraagd een aantal shows voor hem te maken. Britt heeft daarop geantwoord dat ze liever het paard kreeg dan geld. En daar is John mee akkoord gegaan. Een van de resultaten is dus deze mooie film. (bron) Goed geregeld, Britt! Een prachtig paard in de stal en ook nog eens mooie shows mogen doen voor John de Mol. Meneer de Mol, als u nog een baantje heeft… 😉

Whitestar wedstrijd

Fotowedstrijd

Voor Britt Dekker is het de eerste keer dat ze een film produceert en een rol in een film vertolkt. Maar dat heeft ze dus echt goed gedaan. Als promotie voor deze film heeft ze er verschillende wedstrijden aan verbonden. Een van de wedstrijden was een fotowedstrijd op Instagram: Je kon een foto insturen met je paard of verzorgpony.

Mijn zoon is verzot op paarden en volgt Britt dan ook op haar social media kanalen. Hij besloot mee te doen met de Instagram-Wedstrijd. We waren blij verrast om te horen dat hij gewonnen had. Samen met een aantal andere paardenliefhebbers is zijn foto op dit moment in de aftiteling van de film Whitestar te zien. En dat is natuurlijk nog eens extra speciaal.

Deze gastblog is geschreven door Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *