Winkelen bij Makado

Afgelopen week besloten we te gaan winkelen. Damiën had echt een paar nieuwe longsleeves nodig aangezien hij bijna niks meer in de kast had hangen. Het was koud en het bleef de hele tijd regenen dus echt zin hadden we niet. Tot ik me bedacht dat er in Beek een overdekt winkelcentrum lag. En zo besloten we te gaan winkelen bij Makado.

Toen ik zelf nog een jong meisje was ( in de vorige eeuw 😉 ) ging ik regelmatig met mijn oma naar de Makado. Het was echt een uitje en vaak waren we er ook een hele middag. Niet altijd kochten we iets, maar het was gewoon gezellig om er te zijn. En we sloten altijd af met een etentje bij restaurant de Platschj.

Het was alweer even geleden dat ik voor het laatst hier was en onderweg kreeg ik toch een paar vervelende beelden in mijn hoofd. Wat als ook hier de crisis had toegeslagen en de helft van de winkelpanden leeg zou staan? Niks was minder waar. Alle panden waren bezet, er waren wat winkels weg, maar er waren ook nieuwe voor in de plaats gekomen.

C&A

Damiën is vrijwel meteen geslaagd bij de C&A waar ze een paar mooie shirts en een nieuwe winterjas ( met 50% korting ) voor hem hadden. Daelyn vond daar de schoenen die ze nodig had. Ook met 50% korting. Dat is nog eens leuk winkelen. Ook de overige winkels in het winkelcentrum hadden goede aanbiedingen met fikse kortingen.

En natuurlijk sloten we af met een etentje bij de Platschj. Dat hoort er gewoon bij. De kinderen hebben van tevoren nog eventjes een half uurtje gespeeld bij de gratis kinderopvang die aanwezig is in het winkelcentrum dus ze hadden ook echt honger toen ze aanschoven. Het eten was goed, zoals ik me ook herinnerde van vroeger.

Ik vond het leuk om weer eens hier te zijn geweest. Het was al zo`n tijd geleden. Dit ga ik zeker vaker doen als het slecht weer is en we iets nodig hebben.

Kende jij de Makado al?

https://www.youtube.com/watch?v=DP2pkvGzIKU

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *