Winters genieten bij Parkhotel de Wiemsel

De decembermaand is bij uitstek geschikt om een paar dagen met je partner weg te gaan. Even tijd voor elkaar. Samen de laatste cadeaus voor kerstavond bij elkaar shoppen of juist even helemaal niks. Waar het ene stel de zon opzoekt, is het andere stel gek op de winter. Ik hou van beide. In de zomer kies ik voor de zon maar in de winter hou ik van de kou, de lichtjes en de gezellige kerstperiode. Winters genieten dus! Je hoeft niet eens zo ver weg te gaan. Nederland heeft hartstikke mooie plekjes. De hoteltip van deze maand is Parkhotel de Wiemsel in Ootmarsum.

Winterse arrangementen

Je kunt alles op eigen houtje ontdekken, maar waarom zou je niet gebruik maken van een arrangement? Hoteleigenaren weten vaak het beste wat in hun omgeving te bezichtigen is. Zo ook het pas gerenoveerde parkhotel de Wiemsel. Ze bieden speciale kerst- en nieuwjaarsarrangementen aan voor hun gasten. Wat dacht je van een heerlijke, romantische huifkartocht of een bezoek aan een Twentse Whiskey-stokerij?

In restaurant de Wanne leggen ze je lekker in de watten met mooie wildgerechtjes en heerlijke wijnen. Voor de vegetarische gasten is er ook voldoende keuze. En na je overnachting kun je uitgebreid genieten van een heerlijk ontbijtbuffet.

Wiemsel

Wat is er nog meer te beleven in de omgeving van Parkhotel de Wiemsel?

Ootmarsum ligt niet eens zo ver van Duitsland af en Duitsland staat natuurlijk bekend om haar mooie kerstmarkten. Je hoeft slechts een minuutje of 20 te rijden en je bent al in Nordhorn. Mocht je er toch voor kiezen om lekker met jouw lief in het hotel te blijven, dan is er voldoende gelegenheid voor rust en ontspanning. Er is namelijk een complete Spa en Welness afdeling waar jij gebruik van kunt maken. Sauna, solarium, zwembad, maar ook massages en schoonheidsbehandelingen behoren tot de mogelijkheden. Ontspannen het jaar uit, ontspannen het jaar in. 😉

juniorsuite_Wiemsel

Meer informatie over dit parkhotel vind je op hun website.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *