Witte sneakers voor elke gelegenheid

De tijd dat sneakers alleen voor de sport waren is al lang voorbij. Sneakers kun je tegenwoordig bij vrijwel elke gelegenheid dragen. Inmiddels zijn er vele kleuren en modellen verkrijgbaar, zomer en winter. Sneakers zitten hartstikke lekker en het voordeel is dat je er een hele dag op kunt lopen. Ik geef je enkele tips waarbij je een sneaker prima kunt dragen.

Inhoudsopgave

Met een spijkerbroek

Iedereen heeft wel 1 of meerdere spijkerbroeken in haar kast hangen. Lekker casual draag je daar witte dames sneakers onder. Of het nu onder een korte broek is in de zomer of een lange spijkerbroek in de winter.

Sneaker onder een rok

In Amerikaanse films zag ik het in de jaren 90 al voorbij komen: dames die naar hun werk liepen hadden sneakers onder hun rokje aan. Eenmaal op kantoor aangekomen werden de sneakers verruild voor een nette schoen met hakje. Vroeger dacht ik dus dat je onder een rok eigenlijk alleen een schoen met een hakje kon dragen, maar inmiddels weet ik wel beter. Een sneaker ziet er hartstikke leuk en vlot uit onder een rok.

Sneakers op je bruiloft

Ja, het kan: sneakers dragen op je eigen bruiloft. Mocht je toch voor het hakje willen gaan dan kun je ervoor kiezen om dit alleen te dragen tijdens de ceremonie. In de avond, als het tijd is om te feesten en dansen kun je een lekkere, makkelijke sneaker aantrekken. Scheelt je ook heel wat pijn aan je voeten. Kies voor deze avond een witte sneaker met iets extra`s: een leuk kantje, een bloemetje of een ander leuk detail.

Onder een nette pantalon

Heb je casual friday op kantoor? Trek dan een sneaker aan onder je nette pantalon. Tegenwoordig kijkt men echt niet meer vreemd op als je een sneaker draagt onder je pak. Kies dan wel voor een eenvoudige sneaker zonder al te veel opsmuk.

Dit artikel is ontstaan d.m.v. een samenwerking

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *