Wobbly worm

Wobbly Worm

Wij spelen graag spelletjes bij ons thuis. Nu Landon 2 jaar oud is, vindt hij het steeds interessanter om mee te doen met zijn grote broer en zus. Het is niet altijd mogelijk, maar bij sommige spelletjes kan hij prima een klein taakje volbrengen. Wobbly Worm is een spel dat geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ook hier kan onze 2-jarige peuter al goed mee doen.

Wobbly Worm review

Afgelopen week ontvingen wij Wobbly Worm ter review. Ik vond het vooral erg leuk omdat Landon nu ook echt actief met een spel kon mee spelen. Bij dit spel heb je 2 dikke batterijen nodig. Zorg er dan ook zeker voor dat je die in huis hebt, dan kan de pret direct beginnen.

Je kunt de moeilijkheidsgraad aanpassen naar de leeftijd. Het spel bestaat uit een appel met daarop een worm die wiebelt. De spelers moeten dan de gekleurde ringen om de worm leggen of gooien. Heb je nog jonge spelers, dan maak je de worm klein door er slechts 2 buizen voor te gebruiken. Zijn de spelers ouder of meer ervaren dan kun je 3 of 4 buizen gebruiken om de worm langer te maken.

wobbly-worm-review

Ieder kind krijgt dus zijn eigen kleur ringen. De ringen zijn er in verschillende formaten. Zo begin je met de grootste ring, deze gaat natuurlijk het makkelijkste om de wiebelende worm heen. De andere twee ringen zijn kleiner van omvang en dat betekent dus dat het lastiger is om ze om de worm heen te leggen/gooien.

Hier speelden de kinderen samen het spel. Voor de oudsten is het natuurlijk erg makkelijk maar ze vonden het zeer vermakelijk. De jongste had de grootste lol en kon de ringen prima om de wiebelende worm leggen. Gooien is nog net iets te lastig, dat was meer iets voor zijn 9-jarige zus.

Wobbly worm kopen

Dit spel kun je in elke speelgoedwinkel vinden, online en offline. De prijs ligt rond de €20.

Wij hebben dit spel opgestuurd gekregen ter review

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *