Zoektocht naar een nieuwe laptop

Ik durf het bijna niet toe te geven, maar mijn moeder heeft gelijk. “Een beetje zoeken kan je veel geld opleveren.” heeft ze altijd gezegd. Daarmee doelde ze op het vergelijken van prijzen voordat je iets nieuws aanschaft. Zeker voor de duurdere producten, zoals een laptop. Dat zinnetje heb ik dus altijd in mijn hoofd als ik een nieuw product nodig heb. Helaas is het voor mij niet weggelegd om op mijn gemakje tientallen websites te bezoeken om prijzen te vergelijken. Sterker nog: ik raak er alleen maar gestrest van.

Inhoudsopgave

Goede prijs voor goede kwaliteit

Een nieuwe laptop kopen behoort niet tot mijn favoriete activiteiten maar er komt een moment waarop het echt niet anders kan. Ik weet wat ik met mijn laptop wil doen, aan welke eisen hij moet voldoen, maar ik weet ook dat ik niet te veel wil betalen. Een online zoektocht gaat voor mij gepaard met een hoop ergernis en ik raak gemakkelijk het overzicht kwijt.

Onlangs werd ik gewezen op Knibble. Deze website doet eigenlijk al het werk waar ik zo`n hekel aan heb en dat scheelt me enorm veel tijd. Ik geef aan waar ik naar op zoek ben (een laptop) en kan aangeven aan welke eisen deze moet voldoen voor mij. Met 1 klik op de knop vergelijkt Knibble voor mij de prijzen van honderden webshops. Helder, eenvoudig en overzichtelijk.

Vele vergelijkingstools

Gebruiksgemak staat bovenaan bij Knibble. Met verschillende vergelijkingstools kan ik heel gemakkelijk aangeven wat de ideale laptop is voor mij. Zo kan ik aangeven in welke prijscategorie hij moet vallen, of ik kies voor een bepaald merk. Ik kan kiezen voor een bepaalde beeldschermgrootte of een bepaald werkgeheugen. Alles wat voor mij belangrijk is kan ik heel gemakkelijk invoeren waardoor Knibble mij de beste laptops laat zien die voldoen aan mijn eisen.

Wat ik ook erg prettig vind is dat ik inzicht heb in vele reviews over een bepaalde laptop. Een review van een koper vind ik persoonlijk erg belangrijk en kan me vaak overtuigen om een product te kopen of juist links te laten liggen.

Laptop kopen, tijd besparen

De volgende keer dat ik op zoek moet naar een nieuwe laptop (of welke andere elektronica dan ook) surf ik dus lekker naar Knibble in plaats van naar 25 verschillende webshops. Het scheelt me veel tijd en die tijd kan ik besteden aan datgene wat echt belangrijk is: de kinderen.

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *