2016 Gelukkig Nieuw jaar

En dan is het zomaar ineens 2016. Gelukkig nieuw jaar! Het lijkt nog niet eens zo heel erg lang geleden dat ik mijn 18e verjaardag vierde, maar dit jaar word ik toch echt alweer 34. Mijn moeder zei het vroeger al: “Hoe ouder je word, hoe sneller de tijd lijkt te gaan!” Ik moet haar gelijk gaan geven…

De tijd vliegt

Sinds de kinderen er zijn lijkt het allemaal nog veel sneller te gaan. Hier leven we van schoolvakantie naar schoolvakantie. Nu de kerstvakantie voorbij is duurt het niet meer zo heel erg lang voordat het carnavalsvakantie is. Dit jaar zitten er slechts een paar weken tussen. Daarna is het alweer pasen, komt de meivakantie en is de zomer alweer in aantocht.

Met alle websites van mij die tegenwoordig online staan heb ik een aantal uur per week werk. Heerlijk bezig zijn met mijn eigen ding en mijn eigen ideetjes. Vanaf vandaag komen er ook nog filmpjes op YouTube bij, de zogenaamde vlogs. Daar kun je zien wat we hier thuis doen, laten we je leuke DIY`s zien en gaan we lekkere dingen maken. Abonneer je dus ook op ons YouTube kanaal om niks meer te missen en zelf leuke ideetjes op te doen.

2016! Gelukkig nieuw jaar

Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen? Dat is altijd weer de vraag. Voor mij is het een raadsel. We hebben nog niks geregeld voor de vakanties, we zijn nog niet bezig met dagjes uit, het enige wat gepland staat zijn wat onderzoeken en afspraken voor Damiën. De rest zien we wel weer.

Voor 2016 wens ik je veel moois. Dat er bijzondere dingen mogen gebeuren, dat je op mooie plekken mag komen en dat je veel tijd mag doorbrengen met de mensen die speciaal voor je zijn. Dat zijn immers de echt belangrijke dingen in het leven.

Een heel goed begin van het nieuwe jaar!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *