3 dingen die ik doe nu de vakantie voorbij is

De zomervakantie is voorbij hier in het zuiden des lands. De kinderen gaan weer naar school en dat betekent dat het weer een stuk rustiger is hier thuis. Het betekent ook dat ik de draad weer op pak want ik heb weinig ‘moet-dingen’ gedaan de afgelopen 6 weken. Ik heb genoten van het weer, aan het zwembad in onze tuin gehangen, we zijn op vakantie geweest, hebben geknutseld, gebakken en gewoon leuke dingen samen gedaan. Vandaag vertel ik je over de 3 dingen die ik doe nu de vakantie voorbij is.

Inhoudsopgave

Kledingkasten uitruimen

Het lijkt vroeg maar ik kijk de kleding hier in huis na. Onze dreumes is van maatje 80/86 naar 86/92 gegaan. Shirtjes zitten net iets te strak dus die gaan weg. En tijdens het uitzoeken kwam ik erachter dat er zelfs nog maat 74 in de kast lag. Oeps…

Ook de andere kledingkasten krijgen een inspectie. De kinderen zijn de afgelopen maanden echt flink gegroeid. Veel kleding is nu echt te klein.Tijd om op zoek te gaan naar iets nieuws voor ze. En het meest handig om dat online te doen. Scheelt me weer tijd. 😉

Zo zag ik een leuke collectie Back to School kleding voor de kinderen. Er zitten hele leuke T-shirts van Esprit tussen voor Damiën. Hij heeft weinig passends meer met lange mouwen dus dat is echt nodig voor hem. Daelyn is een echt meisje. Haar maak ik het meest gelukkig met een jurk van Esprit.

De tuin bijwerken

Gezien de temperaturen van de afgelopen weken is het onderhoud aan de tuin een beetje blijven liggen. Ik ben gek op onze tuin, maar hij heeft veel onderhoud nodig en dat vind ik iets minder. Ik weet nog niet helemaal wat ik er mee wil. Het lijkt me leuk om een moestuintje te hebben, maar ik wil hem ook iets handiger en kindvriendelijker indelen. Zo staat het speeltoestel nu midden in de tuin, het lijkt me fijner om het iets verder naar achteren te kunnen zetten. We zullen de komende tijd dus de nodige uurtjes in de tuin spenderen…

Me bezighouden met mijn website

Ik heb me weinig bezig gehouden met mijn website de afgelopen weken. Persoonlijk voel ik me niet zo`n hele goede moeder als ik achter de computer zit terwijl de kinderen thuis zijn. Ik speel liever spelletjes, bak een cake of ga een stuk fietsen met ze. Nu de kinderen weer naar school gaan ( en s`avonds op een normaal tijdstip in bed liggen ) kan ik voor mijn gevoel weer meer tijd besteden aan mijn website.

Wat staat op jouw to-do lijstje nu de kinderen weer naar school gaan?

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *