5 mooie trouwlocaties in Friesland

Trouwlocaties

Als je eenmaal besloten hebt om te gaan trouwen, dan kun je heel veel dingen gaan regelen. Er komen heel veel dingen op je af, maar 1 van de belangrijkste dingen die je moet regelen is toch zeker de locatie. Je kunt naar het gemeentehuis gaan voor het ja-woord, maar tegenwoordig zijn er zoveel andere mogelijkheden en kun je kiezen voor prachtige, externe locaties. In dit artikel zet ik 5 mooie trouwlocaties in Friesland voor je op een rijtje.

Inhoudsopgave

Tsjerke in Terherne

Wil je trouwen op een unieke locatie aan het water? Kies dan voor Tsjerke in Terherne. Hier kun je zomer en winter terecht voor een compleet verzorgde bruiloft. Het ja-woord, de receptie, het diner en de feestavond. Alles kan hier plaats vinden waardoor je geen tijd kwijt bent aan het sjezen tussen locaties. Voor meer informatie over deze locatie kijk je even op hun website.

De Wartenster in Warten

Bij de Wartenster kun je op verschillende locaties trouwen: kies je ervoor om ja te zeggen onder een authentieke hooikap, op een open boot of tussen dieren in het weiland? Het kan allemaal. Op hun website hebben ze een overzicht van verschillende mogelijkheden voor de ceremonie en het feest. Inclusief een richtlijn voor de uiteindelijke prijs. Uiteraard is e.e.a afhankelijk van jullie persoonlijke wensen, maar het geeft je al een goed beeld van de kosten van een bruiloft. Hier vind je meer informatie.

Lees ook ons overzicht van trouwlocaties in Groningen.

De Koperen Tuin in Leeuwarden

De Koperen tuin biedt verschillende zalen aan om JA tegen elkaar te zeggen. Zo kun je met elk gezelschap komen, of je nu met 20 personen of met 150 personen bent. Ook buiten zijn 2 locaties waar getrouwd kan worden. Zeker voor de zomerse dagen erg fijn. Meer en uitgebreide informatie over trouwen bij de Koperen Tuin vind je op hun website.

Mooie trouwlocaties in Friesland: De Pollepleats

In het Friese Westhem vind je de Pollepleats. Op de mooie locatie aan het water kun je kiezen voor verschillende huwelijksarrangementen. Zo kun je trouwen op de Pollepleats zelf, maar je kunt ook kiezen voor de kerkelijke inzegening in 1 van de kerkjes uit de omgeving. Verder kan de Pollepleats je adviseren over alles wat te maken heeft met je trouwdag. Ze hebben tips voor het avondeten, styliste, muziek en meer. Kijk hier om in contact te komen met de Pollepleats.

Lokaal 55 in Sneek

Ook bij Lokaal 55 kun je JA zeggen tegen elkaar. Nadat jullie getrouwd zijn in een prachtige trouwzaal kunnen jullie een rondvaart maken over de Friese Meren. Afhankelijk van de weersomstandigheden vieren jullie de bruiloft binnen of buiten. Kies voor een lekkere barbecue of geniet van lekkere hapjes voordat het grote feest van start gaat. Neem contact op met Lokaal 55 om al jullie wensen te bespreken en er een topdag van te maken.

Als je gaat trouwen, dan ga je natuurlijk ook aan de slag met het schrijven van je trouwgeloften. Vind je dit lastig? Bregje deelt een aantal fijne tips over trouwgeloften schrijven zodat je jouw geliefde omver kunt blazen met jouw woorden!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *