5 mooie trouwlocaties in Groningen

Als je wil gaan trouwen dan zijn er veel meer mogelijkheden dan alleen maar trouwen in het gemeentehuis. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om op een externe locatie te trouwen. Dat mag en dat kan niet zomaar overal. Je moet er wel wat dingen voor regelen en het brengt wat extra kosten met zich mee. Maar het is vaak zoveel mooier dan in het gemeentehuis. Ben je op zoek naar bijzondere trouwlocaties in Groningen? Dat komt goed uit, ik heb er 5 voor je op een rijtje gezet.

Inhoudsopgave

De Twee Provinciën in Paterswolde

Van het ja-woord tot het feest: op deze locatie kunnen jullie de hele dag verblijven. Jullie zeggen ja op een prachtige locatie aan het Paterswoldsemeer, kunnen bij mooi weer buiten dineren en sluiten de dag met een fantastisch feest af in de sfeervolle feestzaal of op het terras. Meer informatie over de Twee Provinciën vind je hier.

Boerderijcafé Mausel

In Noordbroek vind je Boerderijcafé Mausel. Deze boerderij dateert uit 1863, beschikt over verschillende ruimtes en heeft een prachtig weids uitzicht over het Groninger landschap. Je kunt hier in de zomer heerlijk buiten trouwen en in de winter gezellig bij een sfeervolle open haard. Geen geren en gevlieg naar verschillende locaties, maar gewoon de hele dag genieten van elkaars gezelschap op 1 locatie. Meer informatie over trouwen bij Boerderijcafé Mausel vind je op hun eigen website.

Trouwlocaties in Groningen: De Amshoff in Kiel-Windeweer

Al jaren op rij is De Amshoff de trouwlocatie van het jaar in Groningen. Hier kunnen jullie JA zeggen tegen elkaar in een prachtig kerkje. Samen brengen jullie alle wensen in kaart gaat de gastvrouw met jullie aan de slag om er een fantastische dag van te maken. Maak deze dag compleet door een overnachting te boeken in het appartement met uitzicht over de prachtige Engelse landschapstuin. Uitgebreide informatie over deze bijzondere trouwlocatie is te vinden op de website van De Amshoff.

Lees ook ons artikel over verschillende bijzondere trouwlocaties in Nederland.
Hier vind je een overzicht van trouwlocaties in Friesland.
En hier vind je een overzicht van trouwlocaties in Drenthe.

Trouwen in Zuidwolde bij Rietland

Bij Rietland zijn er verschillende mogelijkheden om JA tegen elkaar te zeggen. Trouw bijvoorbeeld lekker buiten waar ook de kinderen de ruimte hebben om lekker te spelen op een deken. Ook op deze locatie is alles maatwerk en wordt vooraf besproken wat jullie wensen zijn voor deze dag. Check dus zeker de website om een indruk te krijgen van deze locatie.

Hayema Heerd in Oldehove

Kies je voor een barnwedding of een festivalbruiloft? Of ga je liever voor een beachparty of een echte winter wedding? Bij Hayema Heerd kun je alle kanten op! Ze denken graag met je mee, geven je advies over de verschillende mogelijkheden en bieden je ook nog een bijzondere slaapplek voor je huwelijksnacht aan: de stro-iglo! Bekijk hun website voor een kleine impressie.

Als je gaat trouwen, dan ga je natuurlijk ook aan de slag met het schrijven van je trouwgeloften. Vind je dit lastig? Bregje deelt een aantal fijne tips over trouwgeloften schrijven zodat je jouw geliefde omver kunt blazen met jouw woorden!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *