Trouwlocaties

Als je gaat trouwen dan wil je dat natuurlijk het liefste doen op een van de vele mooie trouwlocaties die ons land rijk is. De locatie bepaalt namelijk voor een groot gedeelte jouw dag. Je moet er wel rekening mee houden dat trouwen op een externe locatie vaak iets duurder is dan ‘gewoon’ in het gemeentehuis. In dit artikel zetten we een aantal bijzondere locaties voor je op een rijtje.

De Euromast

Er zijn verschillende trouwlocaties in Zuid-Holland. En geloof het of niet, maar je kunt dus echt trouwen in de Euromast. Zeker als je een rasechte Rotterdammer bent is dit natuurlijk hartstikke tof. Om over het fantastische uitzicht nog maar te zwijgen.

De grotten in Valkenburg

Trouwlocaties in Limburg zijn er natuurlijk ook. Je kunt er zelfs voor kiezen om te trouwen in de grotten in Valkenburg. Nou weet ik niet precies hoe het zit in de kerstperiode aangezien er dan kerstmarkten in de grotten zijn, maar dat kun je natuurlijk allemaal navragen bij de organisatoren.

Trouwen op het strand

Is trouwen op het strand altijd je droom geweest? Bij restaurant Grevelingen aan de Oosterschelde is het mogelijk. Je kunt de bruiloft zo groot of klein vieren als je wil. De eigenaren gaan graag een persoonlijk gesprek met je aan. Uiteraard zijn er nog veel meer bijzondere trouwlocaties in Zeeland.

Bijzondere trouwlocaties: de Beekse Bergen

Deze mag niet ontbreken op het lijstje van trouwlocaties in Noord-Brabant. Ben je fan van de dierentuin en zie je het wel zitten om tussen de dieren te trouwen? Je kunt ervoor kiezen om in de Beekse Bergen te trouwen. Je kunt kiezen uit verschillende locaties op het park. Daarnaast kun je kiezen voor allerlei extra`s, denk aan avondeten of zelfs een overnachting.

Ken je zelf nog bijzondere trouwlocaties in Nederland? Laat ze dan weten in de reacties hier beneden.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.