5 mooie trouwlocaties in Zeeland

Ook voor de bruiden die in Zeeland wensen te trouwen zijn er tal van mooie locaties te vinden. Ik zocht er 5 uit die de moeite waard zijn en deel ze graag met je.

Fletcher hotel Renesse kasteel Moermond

Slot Moermond is een prachtig kasteel in Renesse. Het huwelijk kan voltrokken worden in de trouwzaal en de mogelijkheden voor het feest zijn eindeloos. Kies je voor een huwelijk in de zomer? Dan kun je het feest buiten vieren. Kies je voor een huwelijk in de winter? Dan kun je het lekker knus maken in 1 van de zalen die het slot rijk is.

Arendsslot in S`heer arendskerke

Een andere mogelijkheid is om te trouwen op Arendsslot. Wat dacht je van een wandeling en fotosessie bij de slotgracht? Of juist in het trappenhuis? Ook hier bestaan er legio mogelijkheden die uitgebreid met je besproken kunnen worden.

Restaurant Grevelingen in Bruinisse

Restaurant Grevelingen ligt aan het strand aan de Oosterschelde, dus als jij van een bruiloft bij het strand droomt, zit je hier op de juiste plek. Je hebt hier een prachtig uitzicht en je kunt je bruiloft zo groot of klein vieren als jij wil. In een persoonlijk gesprek met jullie plannen de eigenaren jullie perfecte bruiloft.

De Zeeuwse Rozentuin in Kats

De Zeeuwse Rozentuin is een kwekerij. Je hebt de mogelijkheid om buiten te trouwen in de tuinen maar je kunt ook binnen trouwen. Ook de receptie en de complete feestavond kunnen hier verzorgd worden. Alles kan je uit handen genomen worden, waardoor jij slechts 1 ding hoeft te doen: genieten!

Auberge de Campveerse Toren in Veere

Bij de Campveerse Toren is het zelfs mogelijk om met een antiek zeilschip aan te komen terwijl de gasten op jullie wachten op de Kaai. Als dat geen mooie binnenkomer is…?

Let op: Als je op een externe locatie wil trouwen, betaal je vaak een extra toeslag. Vraag dit van tevoren na bij de desbetreffende gemeente of locatie.

Lees ook:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *