5 mooie trouwlocaties in Noord-Brabant

Het gros van de vrouwen maakt het een keertje mee in haar leven. Het huwelijk! En als je dan eenmaal gevraagd bent ga je op zoek naar de mooiste jurk, de lekkerste taart en de meest bijzondere trouwlocatie. Er is tegenwoordig zoveel keus dat ik je graag een beetje op weg help. In de reeks Mooiste Trouwlocaties doen we vandaag Noord-Brabant aan. Bij deze: 5 mooie trouwlocaties in Noord-Brabant.

Inhoudsopgave

Beuken Haeghe in Moergestel

Bij Beuken Haeghe kunnen ze je een compleet verzorgde dag aanbieden. Van trouwen tot taart, de receptie, het avondeten, het feest en zelfs de overnachting. Alles is mogelijk en kan geheel naar jullie wens uitgevoerd worden. Een prachtige, landelijke locatie voor jullie bruiloft. Klik hier om naar hun website te gaan.

Teugel Resort in Uden

Wil je 2 of 600 gasten ontvangen? Het is hier geen probleem. Dankzij schuifwanden kan de ruimte aangepast worden aan de hoeveelheid gasten. Je kunt zowel de ceremonie als het feest hier laten organiseren. Je kunt een afspraak met de eigenaren maken om zo tot jullie droomhuwelijk te komen. Meer informatie vind je op de website.

Trouwlocaties in Noord-Brabant: De Beekse Bergen

Nou, hoe bijzonder wil je het hebben? Trouwen tussen de wilde dieren! Ik denk dat iedereen wel bekend is met de Beekse Bergen, maar weinigen weten dat je er kunt trouwen. Op verschillende plekken in de dierentuin kunnen jullie elkaar het Ja-woord geven om vervolgens verder te gaan met feesten in het park. Meer informatie over deze bijzondere trouwlocatie vind je hier.

https://www.youtube.com/watch?v=rN7cifEEYN4

Kasteel Heeswijk in Heeswijk Dinther

Trouwen in een echte wapenzaal van een heus kasteel? Dat kan hier! Mooie foto`s maken op een unieke locatie? Ook dan zit je hier op de juiste plek! Tevens bestaat hier de mogelijk om je diner, receptie en feest te regelen. Overnachten is niet mogelijk, maar Kasteel Heeswijk weet prachtige plekjes te vinden waar overnachten wel mogelijk is. Uitgebreide informatie is te vinden op de website.

De Vlaamsche Schuur in Dongen

Wat een ongelooflijk unieke locatie! Deze Vlaamsche Schuur is al bijna 450 jaar oud en een prachtige plek om elkaar het Ja-woord te geven. Je hebt de mogelijkheid om binnen of buiten te trouwen ( afhankelijk van jullie wensen en de weersomstandigheden ) Het is helaas niet mogelijk om hier na de huwelijksvoltrekking verder te feesten, maar De Vlaamsche Schuur heeft voldoende ideeën voor alternatieve feestlocaties. Klik hier voor meer informatie.

Als je gaat trouwen, dan ga je natuurlijk ook aan de slag met het schrijven van je trouwgeloften. Vind je dit lastig? Bregje deelt een aantal fijne tips over trouwgeloften schrijven zodat je jouw geliefde omver kunt blazen met jouw woorden!

Let op: Als je op een externe trouwlocatie wil trouwen, betaal je vaak een extra toeslag. Vraag dit van tevoren na bij de desbetreffende gemeente of trouwlocatie.

Lees ook:
– de 5 mooiste trouwlocaties van Limburg.
– Bijzondere trouwlocaties in Gelderland.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *