5 mooie trouwlocaties in Noord-Brabant

Het gros van de vrouwen maakt het een keertje mee in haar leven. Het huwelijk! En als je dan eenmaal gevraagd bent ga je op zoek naar de mooiste jurk, de lekkerste taart en de meest bijzondere trouwlocatie. Er is tegenwoordig zoveel keus dat ik je graag een beetje op weg help. In de reeks Mooiste Trouwlocaties doen we vandaag Noord-Brabant aan. Bij deze: 5 mooie trouwlocaties in Noord-Brabant.

Beuken Haeghe in Moergestel

Bij Beuken Haeghe kunnen ze je een compleet verzorgde dag aanbieden. Van trouwen tot taart, de receptie, het avondeten, het feest en zelfs de overnachting. Alles is mogelijk en kan geheel naar jullie wens uitgevoerd worden. Een prachtige, landelijke locatie voor jullie bruiloft.

Het Klooster Uden in Uden

Van een kleine, knusse bruiloft tot een grote, waanzinnige bruiloft. Hier is alles bespreekbaat. Het Klooster geeft jullie de mogelijkheid om jullie bruiloft op jullie manier te vieren. Ook hier kunnen jullie elkaar het ja-woord geven, een receptie houden, een heerlijk diner, een prachtig feest geven en overnachten.

De Beekse Bergen

Nou, hoe bijzonder wil je het hebben? Trouwen tussen de wilde dieren! Ik denk dat iedereen wel bekend is met de Beekse Bergen, maar weinigen weten dat je er kunt trouwen. Op verschillende plekken in de dierentuin kunnen jullie elkaar het Ja-woord geven om vervolgens verder te gaan met feesten in het park.

Kasteel Heeswijk in Heeswijk Dinther

Trouwen in een echte wapenzaal van een heus kasteel? Dat kan hier! Mooie foto`s maken op een unieke locatie? Ook dan zit je hier op de juiste plek! Tevens bestaat hier de mogelijk om je diner, receptie en feest te regelen. Overnachten is niet mogelijk, maar Kasteel Heeswijk weet prachtige plekjes te vinden waar overnachten wel mogelijk is.

De Vlaamsche Schuur in Dongen

Wat een ongelooflijk unieke locatie! Deze Vlaamsche Schuur is al bijna 450 jaar oud en een prachtige plek om elkaar het Ja-woord te geven. Je hebt de mogelijkheid om binnen of buiten te trouwen ( afhankelijk van jullie wensen en de weersomstandigheden ) Het is helaas niet mogelijk om hier na de huwelijksvoltrekking verder te feesten, maar De Vlaamsche Schuur heeft voldoende ideeën voor alternatieve feestlocaties.

Let op: Als je op een externe trouwlocatie wil trouwen, betaal je vaak een extra toeslag. Vraag dit van tevoren na bij de desbetreffende gemeente of trouwlocatie.

Lees ook de 5 mooiste trouwlocaties van Limburg.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.