Trouwlocaties in Gelderland

Trouwen doe je graag op een bijzondere locatie. In Nederland zijn er verschillende locaties waar je kunt trouwen, het hoeft niet altijd op het gemeentehuis. Wel moet je er rekening mee houden dat trouwen op zo`n externe locatie vaak extra kosten met zich meebrengt. In dit artikel zetten we enkele bijzondere trouwlocaties in Gelderland voor je op een rijtje.

Inhoudsopgave

Trouwlocaties in Gelderland: Bilderberg Kasteel Doorwerth

Vlakbij Arnhem staat Kasteel Doorwerth. Met een echte kasteelheer en weddingplanner gaan jullie in gesprek om jullie droombruiloft samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld, na de ceremonie, kiezen voor een diner in het kasteel of in het nabijgelegen restaurant. Het feest vindt plaats in het sfeervolle Koetshuis. Op de website vind je meer informatie en kun je een gesprek aanvragen.

Lees ook: Trouwlocaties in Noord-Brabant

Kasteel Middachten

Een ander mooi kasteel in Gelderland is Kasteel Middachten. Hier kunnen jullie met een kleiner gezelschap (maximaal 60 personen) een bruiloft vieren. Let wel op: het is niet toegestaan om in het kasteel zelf een fotoshoot te houden, dus mocht je onverhoopt slecht weer krijgen dan is het handig om hiervoor een alternatieve locatie in gedachten te hebben. Meer informatie over Kasteel Middachten vind je hier.

Kasteel Ter Horst in Apeldoorn-Loenen

Nog een mogelijkheid om met een klein gezelschap samen te komen is Kasteel Ter Horst. Hier kunnen jullie met maximaal 70 personen samen komen in een prachtige trouwzaal uit 1557. Omdat er ook een kapel aanwezig is, kunnen hier zowel de kerkelijke als de burgerlijke inzegening plaatsvinden. Bekijk hun website voor meer informatie.

Sfeerhuys in Nijmegen

Volledig ontzorgd worden kan bij het Sfeerhuys in Nijmegen. ALs bruidspaar zijnde kunnen jullie tijdens een gesprek al jullie wensen en dromen voor deze dag doorgeven. Het Sfeerhuys zorgt er vervolgens voor dat alles gepland wordt en dat de dagdelen naadloos in elkaar overlopen. Zo kunnen jullie optimaal genieten van de ceremonie, receptie, het avondeten en het feest. Meer informatie is te vinden op de website.

Als je gaat trouwen, dan ga je natuurlijk ook aan de slag met het schrijven van je trouwgeloften. Vind je dit lastig? Bregje deelt een aantal fijne tips over trouwgeloften schrijven zodat je jouw geliefde omver kunt blazen met jouw woorden!

Heb je zelf nog mooie trouwlocaties in Gelderland die je wil delen? Laat ze dan achter in de reacties onder dit artikel.
Afbeelding van StockSnap via Pixabay

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *