De mooiste trouwlocaties van Zuid-Holland

Trouwen op aparte plekken is iets wat steeds vaker gebeurt. Zo zijn wij zelf niet in het gemeentehuis getrouwd, maar op een externe locatie. Op veel plekken in Nederland kun je op een dergelijke externe locatie trouwen. Vraag voor de zekerheid wel even na wat de meerprijs hiervoor is, want vaak rekenen ze een toeslag hiervoor. Vandaag zet ik de mooiste trouwlocaties van Zuid-Holland voor je op een rijtje.

Inhoudsopgave

Kasteel Aldendriel in Mill

In Kasteel Aldendriel kunnen jullie de complete trouwdag vieren. Van huwelijksvoltrekking tot receptie, diner en feestavond. Samen beslissen jullie wat voor jullie de perfecte dag is. Meer informatie over trouwen in dit kasteel vind je hier.

Het meisjeshuis in Delft

Dit voormalige weesmeisjeshuis ligt langs de grachten in Delft. Er is een stadstuin en verschillende ruimtes waar je gebruik van kunt maken. Zo beslissen jullie samen wat de mooiste ruimte is om Ja te zeggen tegen elkaar. Voor meer informatie ga je naar de website.

Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten

Ook hier kun je jullie huwelijk laten voltrekken. Het is een prachtige locatie en Duivenvoorde is 1 van de oudste kastelen in Zuid-Holland. Op mooie dagen kun je er zelfs voor kiezen om buiten te trouwen. Zie je jullie al staan? Meer informatie over trouwen in Kasteel Duivenvoorde vind je hier.

Lees ook over de bijzondere trouwlocaties in Noord-Holland.
Lees over trouwen op een zeilschip in onze blog over bijzondere trouwlocaties in Flevoland.
Lees over trouwen in een dierenpark in onze blog over trouwlocaties in Utrecht.

Madurodam in Den Haag

Madurodam behoort zeker tot 1 van de mooiste trouwlocaties van Zuid-Holland . Op deze manier hoeven jullie niet te kiezen maar hebben jullie alle Nederlandse hotspots binnen handbereik! Bovendien hebben alle gasten toegang tot het park, hartstikke leuk als je veel kinderen op je bruiloft hebt. En wist je dat Madurodam alle netto opbrengsten aan goede doelen voor kinderen en jongeren schenkt? Meer informatie over trouwen in Madurodam vind je op hun eigen website.

Euromast in Rotterdam

Op 100 meter hoogte kun jij trouwen en al je gasten ontvangen. Met een prachtig uitzicht over Rotterdam natuurlijk! Ook weer een hele bijzondere locatie waar iedereen met veel plezier aan zal terugdenken. Je kunt de hele Euromast afhuren voor maximaal 350 personen. Hier vind je meer informatie.

Als je gaat trouwen, dan ga je natuurlijk ook aan de slag met het schrijven van je trouwgeloften. Vind je dit lastig? Bregje deelt een aantal fijne tips over trouwgeloften schrijven zodat je jouw geliefde omver kunt blazen met jouw woorden!

Ken je nog meer bijzondere plekjes in Zuid-Holland waar je kunt trouwen? Laat het me weten in de reacties!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *