De mooiste trouwlocaties van Zuid-Holland

Trouwen op aparte plekken is iets wat steeds vaker gebeurt. Zo zijn wij zelf niet in het gemeentehuis getrouwd, maar op een externe locatie. Op veel plekken in Nederland kun je op een dergelijke externe locatie trouwen. Vraag voor de zekerheid wel even na wat de meerprijs hiervoor is, want vaak rekenen ze een toeslag hiervoor. Vandaag zet ik de mooiste trouwlocaties van Zuid-Holland voor je op een rijtje.

Kasteel Aldendriel in Mill

In Kasteel Aldendriel kunnen jullie de complete trouwdag vieren. Van huwelijksvoltrekking tot receptie, diner en feestavond. Samen beslissen jullie wat voor jullie de perfecte dag is.

Het meisjeshuis in Delft

Dit voormalige weesmeisjeshuis ligt langs de grachten in Delft. Er is een stadstuin en verschillende ruimtes waar je gebruik van kunt maken. Zo beslissen jullie samen wat de mooiste ruimte is om Ja te zeggen tegen elkaar.

Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten

Ook hier kun je jullie huwelijk laten voltrekken. Het is een prachtige locatie en Duivenvoorde is 1 van de oudste kastelen in Zuid-Holland. Op mooie dagen kun je er zelfs voor kiezen om buiten te trouwen. Zie je jullie al staan?

Madurodam in Den Haag

Madurodam is wel een hele bijzondere locatie om te trouwen. Op deze manier hoeven jullie niet te kiezen maar hebben jullie alle Nederlandse hotspots binnen handbereik! Bovendien hebben alle gasten toegang tot het park, hartstikke leuk als je veel kinderen op je bruiloft hebt. En wist je dat Madurodam alle netto opbrengsten aan goede doelen voor kinderen en jongeren schenkt?

Euromast in Rotterdam

Op 100 meter hoogte kun jij trouwen en al je gasten ontvangen. Met een prachtig uitzicht over Rotterdam natuurlijk! Ook weer een hele bijzondere locatie waar iedereen met veel plezier aan zal terugdenken.

Ken je nog meer bijzondere plekjes in Zuid-Holland waar je kunt trouwen? Laat het me weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.