Trouwlocaties in Utrecht

Trouwlocaties

Als je gaat trouwen dan denk je vaak dat de ceremonie plaats moet vinden op het gemeentehuis. Niets is minder waar, er zijn tegenwoordig ontzettend veel mooie, externe locaties waar je kunt trouwen. In dit artikel vind je een aantal bijzondere trouwlocaties in Utrecht waar je de burgerlijke inzegening kunt laten plaats vinden.

Inhoudsopgave

Trouwlocaties in Utrecht: Kasteel de Haar in Haarzuilens

In de eeuwenoude kapel kunnen maximaal 130 gasten plaatsnemen om getuige te zijn van jullie huwelijk. Een andere mogelijkheid is om te trouwen in het kasteel of op 1 van de 3 buitenlocaties: De Rozentuin, bij de Oude Boom of in de Romeinse tuin. Mogelijkheden genoeg dus. Daarna kan jullie dag verder gaan in het Koetshuis waar de receptie, het diner en de feestavond kunnen plaatsvinden. Neem dus zeker even contact op via hun website als dit je als muziek in de oren klinkt.

Ouwehands Dierenpark in Rhenen

Altijd al willen trouwen in een heus dierenpark? In Rhenen bij Ouwehands Dierenpark kan dit. Jullie kunnen bijvoorbeeld de ceremonie houden in de African Lodge met de olifanten om de hoek. De informatie op de website is wat summier dus om alle mogelijkheden te bespreken kunnen jullie een vrijblijvend gesprek aanvragen via de website.

Lees ook ons artikel over bijzondere trouwlocaties in Gelderland en bijzondere trouwlocaties in Noord-Brabant.

Het Centraal Ketelhuis

Trouwen in een industrieel monument kan bij Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort. Dit is een mooie, lichte locatie waar je met een klein gezelschap welkom bent, maar waar er ook een mogelijkheid is om 250 gasten te ontvangen. Je kunt kiezen om de ceremonie te houden in het Centraal Ketelhuis of in het naastgelegen Oude Magazijn. Een persoonlijk gesprek kunnen jullie aanvragen via hun website.

Als je gaat trouwen, dan ga je natuurlijk ook aan de slag met het schrijven van je trouwgeloften. Vind je dit lastig? Bregje deelt een aantal fijne tips over trouwgeloften schrijven zodat je jouw geliefde omver kunt blazen met jouw woorden!

Ken je zelf nog bijzondere trouwlocaties in Utrecht? Laat ze dan achter in de reacties hier beneden.
Afbeelding van melancholiaphotography via Pixabay

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *