Bijzondere trouwlocaties in Noord-Holland

Trouwlocaties

Ben jij op zoek naar een bijzondere, externe trouwlocatie in Noord-Holland? Dan zit je hier goed! Trouwen hoef je namelijk niet altijd in het gemeentehuis te doen. Er zijn vele verschillende mogelijkheden om te trouwen. Van dierentuinen tot een kasteel, van uitkijktorens tot je eigen achtertuin. Eigenlijk is er vrij veel mogelijk, al moet je wel rekening houden met extra kosten en regelwerk. In dit artikel deel ik enkele bijzondere trouwlocaties in Noord-Holland. Ben je op zoek naar een andere provincie? Check dan zeker even dit overzichtje met trouwlocaties in Nederland.

Inhoudsopgave

Trouwlocaties in Noord-Holland: De Kleine Waarheid

In Zaandam vind je De Kleine Waarheid. Hier kun je een gezellige receptie en prachtig feest geven. Ze hebben een mooie glas-in-lood koepel die zorgt voor een fantastische, intieme sfeer. Neem zeker even contact met ze op om te kijken of ze jouw wensen voor je bruiloft kunnen vervullen. (klik)

De Olmenhorst in Lisserbroek

Zijn jullie mensen die zich verbonden voelen met de natuur? Kies er dan voor om te trouwen tussen de fruitbomen. Dit kan bij Landgoed de Olmenhorst. Ze bieden verschillende plekken aan waar de ceremonie plaats kan vinden. Ook kunnen ze het eten en drinken voor je regelen en hebben ze suggesties voor muziek. Op hun website lees je ervaringen van andere bruidsparen. Wil je meer informatie over trouwen op de Olmenhorst? Neem dan contact met ze op via hun website.

Trouwen in de Haven van Zandvoort

Altijd al gedroomd om ‘JA’ te zeggen tegen je partner op het strand? Dan is dit je kans! Bij de Haven van Zandvoort kun je trouwen op het strand, lekker eten op het terras en een groot feest geven met prachtig uitzicht op zee. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar hun website.

Slot Hotel Schagen

Of het nu gaat om een intiem feest of een grote bruiloft: alles is mogelijk bij Slot Hotel Schagen. Een prachtig, oud kasteel waar je kunt trouwen in de Ridderzaal en waar je de huwelijksnacht kunt doorbrengen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Dan kun je contact opnemen met ze via deze link.

Paviljoen Puur

Vlakbij Amsterdam heb je prachtige plekjes midden in de natuur. Paviljoen Puur is 1 van die plekjes. Of het nu midden in de zomer of winter is, hier zorgen ze ervoor dat jullie een prachtige dag beleven. Van trouwen op locatie tot hapjes en drankjes en een heerlijke feestavond. Hier regelen ze het met je en voor je. Informatie over Paviljoen Puur vind je hier.

Als je gaat trouwen, dan ga je natuurlijk ook aan de slag met het schrijven van je trouwgeloften. Vind je dit lastig? Bregje deelt een aantal fijne tips over trouwgeloften schrijven zodat je jouw geliefde omver kunt blazen met jouw woorden!

Afbeelding van Tú Anh via Pixabay

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *