Trouwlocaties in Flevoland

Trouwlocaties

Veel bruidsparen denken dat er alleen getrouwd kan worden op het gemeentehuis. Niets is minder waar. Tegenwoordig zijn er vele externe locaties waar je Ja tegen elkaar kan zeggen. Je betaalt er een kleine meerprijs voor, maar dan heb je ook een veel mooiere locatie. In dit artikel lees je over 5 trouwlocaties in Flevoland.

Inhoudsopgave

Trouwlocaties in Flevoland: Spotlight in Almere

In Almere vind je partycentrum Spotlight. Hier kunnen jullie de hele dag verblijven, van ceremonie tot en met het feest. Op hun website vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden die er zijn. Heel handig: er staan prijzen bij waardoor je al een redelijk goed beeld kunt krijgen van wat de bruiloft jullie gaat kosten.

Lees ook: Trouwlocaties in Noord-Holland

De Koningshof in Urk

In Urk vind je de Koningshof. Een prachtige locatie waar jullie welkom zijn om jullie dag samen te vieren. Met mooi weer kun je buiten trouwen op het terras. Komen er veel kinderen naar de bruiloft? Dan bestaat de mogelijkheid om een zaaltje om te laten bouwen tot KidsWorld. Hier hoeven de kinderen zich niet te vervelen en kunnen ze gebruik maken van bijvoorbeeld een Airhockeytafel. Meer informatie en prijzen voor een bruiloft vind je op hun website.

Partycentrum Coelenhage in Wezep

In Wezep vind je Partycentrum Coelenhage. Op de website lijkt de informatie wat summier, maar je kunt een brochure downloaden waarin heel veel van je vragen al beantwoord worden. Zo is ook Coelenhage een officiële trouwlocatie, bestaat er de mogelijkheid om voor kinderen een KidsWorld in te richten met speelgoed e.d. en zijn er verschillende mogelijkheden voor het diner en het feest. De brochure kun je downloaden op deze pagina.

Finley in Loosdrecht

Wil je trouwen aan het water? Dat kan bij Finley. Een prachtige plek om Ja tegen elkaar te zeggen is bij de Loosdrechtse plassen. Finley heeft zelf verschillende arrangementen voor verschillende budgetten. Dit zijn slechts voorbeelden van wat mogelijk is, jullie kunnen samen met Finley ook hele specifieke wensen in het dagprogramma laten opnemen. Op hun website kan een afspraak ingepland worden om alles rustig te bespreken en te bekijken.

Zeilschip Bounty

Zijn jullie gek op boten en het water? Kies er dan voor om op een authentiek zeilschip te trouwen. Al varende kan de ceremonie plaats vinden. Samen met de weddingplanner stellen jullie de perfecte dag samen. Wel dien je er rekening mee te houden dat er geen plek is voor honderden gasten op de boot. Wil je dus met een kleiner gezelschap deze bijzondere dag vieren, kijk dan zeker even op de website van Zeilschip Bounty.

Als je gaat trouwen, dan ga je natuurlijk ook aan de slag met het schrijven van je trouwgeloften. Vind je dit lastig? Bregje deelt een aantal fijne tips over trouwgeloften schrijven zodat je jouw geliefde omver kunt blazen met jouw woorden!

Heb je zelf nog unieke locaties die je wil delen? Laat ze dan zeker even achter in de reacties hier beneden.
Afbeelding van nihan güzel daştan via Pixabay

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *