5 mooie trouwlocaties in Drenthe

Trouwlocaties in Drenthe

De volgende provincie in het lijstje met trouwlocaties is Drenthe. Wil je andere provincies bekijken? Kijk dan even voor een overzichtje van trouwlocaties per provincie in de categorie Trouwen.

Inhoudsopgave

Het Ermerstrand in Erm

Altijd al gedroomd om te trouwen aan het water? Dan zit je hier goed. Je kunt hier elkaar het ja-woord geven op de pier of aan het water. En dat niet alleen. Je kunt hier je complete feest geven van de ceremonie tot een fantastisch feest in de avond. Of je nu met een klein gezelschap bent of kiest voor ruim 300 gasten, in Erm kan het allemaal. Check de website voor meer informatie.

Old Ruitenborgh in Vollenhove

Wil je trouwen in je ‘eigen’ stadspaleis? Dat kan bij Old Ruitenborgh in Vollenhove. Je kunt deze prachtige locatie exclusief reserveren voor jullie bruiloft. Samen met jullie denken ze mee over de invulling van jullie dag. Het hotel is omringd door een prachtige Engelse landschapstuin waar het zeker in de lente en zomer heerlijk vertoeven is. Meer informatie over deze locatie vind je hier.

Lees ook: Trouwlocaties in Overijssel

Trouwlocaties in Drenthe: Restaurant de Wiemel

Bij Restaurant de Wiemel in Gasselte zijn jullie welkom om de complete dag te vieren. Zo kun je hier trouwen, de receptie vieren, lekker eten en feesten in de avond. Voor de kinderen kunnen activiteiten geregeld worden waardoor je amper omkijken hebt naar de kleintjes. Betreffende het avondeten zijn er verschillende mogelijkheden: van buffet tot 3-gangen diner, alles wordt gemaakt met dagverse producten. En als klap op de vuurpijl is de auto en een hotelovernachting inclusief ontbijt bij de prijs inbegrepen. Op hun website hebben ze een overzicht van verschillende trouw-arrangementen inclusief bedragen tussen de €2800 en €4500.

Trouwen in Wildlands

Dit is 1 van de trouwlocaties die absoluut niet mag ontbreken op ons lijstje van trouwlocaties in Drenthe! Ben je avontuurlijk ingesteld? Trouw dan in de grootste overdekte jungle ter wereld of op de Savanne. Ver hoef je er niet voor te reizen: je kunt deze locaties vinden in Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Ze zijn een officiële trouwlocatie en kunnen een prachtige dag voor je organiseren. Meer informatie vind je hier.

De Schildhoeve in Fluitenberg

Elke bruiloft is maatwerk en De Schildhoeve helpt je graag verder met je wensen. Of het nu om een festivalwedding gaat of om een sunday wedding gaat, de mogelijkheden zijn er! Op de website van De Schildhoeve vind je meer informatie en een richtlijn betreffende de kosten.

Als je gaat trouwen, dan ga je natuurlijk ook aan de slag met het schrijven van je trouwgeloften. Vind je dit lastig? Bregje deelt een aantal fijne tips over trouwgeloften schrijven zodat je jouw geliefde omver kunt blazen met jouw woorden!

Foto: Afbeelding van Tonny Nijkrake via Pixabay

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *