3 trouwlocaties in Overijssel

Trouwlocaties trouwen

Het organiseren van een bruiloft begint vaak bij het uitzoeken van een mooie locatie. Je kunt tegenwoordig op heel veel verschillende plekken trouwen, zelfs in dierentuinen en pretparken. Maar ook kasteeltjes of prachtige locaties aan het water of bij het bos blijven ongekend populair. In dit artikel lees je over 5 bijzondere trouwlocaties in Overijssel.

Inhoudsopgave

Trouwlocaties in Overijssel: De Logtenberg op de Boerhaar

Een van de meest populaire trouwlocaties in Overijssel is de Logtenberg op de Boerhaar. De ceremonie kan plaatsvinden in de fotogenieke tuin en daarna kun je doorlopen richting de tuinkamer voor de borrel en/of het diner. Het feest vind plaats in de feestzaal. Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen want er is een speeltuin aanwezig. Meer informatie over De Logtenberg vind je op hun website.

Lees ook: Trouwlocaties in Drenthe

De Havixhorst in De Schiphorst

Bij de Havixhorst kunnen jullie de hele dag vertoeven. Van de ceremonie tot en met het feest, alles wordt voor je geregeld. Er zijn verschillende locaties waar de ceremonie kan plaatsvinden: van de Rozentuin tot het Koetshuis, net wat bij jullie past. Ook voor de receptie, het diner en de feestavond heb je keuze genoeg. Heel handig: op de website van de Havixhorst staat een offerteplanner. Hierin kun je al je wensen voor de bruiloft invoeren. Lijkt het je wat? Plan dan een afspraak in bij de Havixhorst om alles te bespreken.

Hoeve de Haar

In Delden vind je Hoeve de Haar. Ook dit is een officiële trouwlocatie en hier kun je dus Ja zeggen tegen elkaar op een prachtige locatie. Alles wordt, in overleg met jullie, geregeld. En mochten er gasten zijn die van verder weg komen, dan is er altijd de mogelijkheid om een overnachting te reserveren op de Hoeve. Meer informatie kun je hier vinden.

Als je gaat trouwen, dan ga je natuurlijk ook aan de slag met het schrijven van je trouwgeloften. Vind je dit lastig? Bregje deelt een aantal fijne tips over trouwgeloften schrijven zodat je jouw geliefde omver kunt blazen met jouw woorden!

Heb je zelf nog mooie trouwlocaties in Overijssel die je wil delen? Laat ze dan zeker achter in de reacties hier beneden.
Afbeelding van Zachary Zhang via Pixabay

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *