Anti-klit spray

Onmisbaar in de badkamer voor mij en dochterlief: Anti-klit spray! Als ik had geweten dat er zoiets bestond, dan had ik het waarschijnlijk al jaren eerder gekocht. Mijn dochter en ik hebben hetzelfde haar: heel fijn en blond. Blijkbaar komen daar dan ook sneller klitten in. Omdat dochterlief heel graag lang haar wil hebben, was het haren kammen regelmatig een ramp. Totdat een kennis me wees op de anti-klit spray die ze verkochten bij het Kruidvat. Speciaal voor kleine prinsessen. Ik probeerde de spray uit en warempel: Ik mocht dochterliefs haren kammen zonder gezeur! Ik wist niet hoe snel ik bij het Kruidvat moest komen voor een eigen fles!

Anti-klit spray voor grote en kleine meisjes

Al een paar jaar gebruik ik de anti-klit spray nu. Hij zorgt ervoor dat het haar makkelijker doorkambaar wordt en ruikt naar aardbeien. Ik vind hem erg zoet, maar mijn dochter is er helemaal wild van. Ik gebruikte de spray ook voor mezelf, omdat ik echt flinke klitten heb na het douchen. Totdat mijn moeder me een fles anti-klit spray van Gliss Kur gaf. Ok. Dus dit was de volwassen versie van de zuurstokroze fles met het zoete geurtje? Dat was het uitproberen waard!

Na het douchen spray je het spul in je handdoekdroge haar, eventjes laten intrekken en je kunt je haar zo uitkammen. De Gliss Kur spray rook erg lekker en zelfs dochterlief besloot de mama-fles zo nu en dan te gebruiken. Beide flessen spray gaan lange tijd mee, ik doe er enkele maanden mee. (Meer informatie over de Gliss Kur anti-klit spray vind je hier)

Lees ook: Lip smacker

Verschillende varianten

Onlangs was mijn spray bijna op en stiekem baalde ik daar wel een beetje van. Ik besloot dan ook eens een andere variant van de Gliss Kur spray te proberen. Deze ruikt zelfs nog lekkerder dan de fles die ik van mijn moeder had gekregen. In deze versie die bedoeld is voor gekleurd haar zit Marrakesh olie en kokosnoot. Met mijn ogen gesloten waan ik me zo op een zonovergoten bounty-eiland. 😉

Gebruik jij anti-klit spray voor je haren?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

One thought on “Anti-klit spray”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *