Lipsmacker lippenbalsems zijn helemaal in!

Ken je hem nog van ‘vroegah’? De lipsmacker! Als klein meisje had ik er een heel deel van op mijn nachtkastje staan. De drogisterij op de hoek zag me alweer komen nadat ik mijn zakcentjes had gekregen. Dr. Pepper was echt mijn favoriet. De geur was zo overweldigend. Hoe leuk is het dan om de dingen uit je eigen jeugd in het hier en nu weer tegen te komen? Ik voel me zo terug geslingerd naar mijn eigen¬†kindertijd en MOET het delen met mijn kinderen. Eens kijken of ze net zo enthousiast zijn als ik destijds was.

Lipsmacker lippenbalsems in vele smaken en geuren!

Met de lipsmacker had ik weinig problemen verwacht. Dochterlief is 5 en al een echt meisjes-meisje aan het worden. Haren mooi maken, in jurken rondlopen en haar uiterste best doen om de make-up doos te pakken te krijgen. Lippenbalsems zijn niet aan te slepen en ik moet ze regelmatig verstoppen omdat ze anders de hele dag aan het smeren blijft. Maar toen ik deze lipsmacker tegen kwam, kon ik hem echt echt echt niet laten liggen! Hij moest mee! Dit zou een tof cadeautje zijn, haar eigen lippenbalsem. En het ruikt ook nog eens fantastisch!

Lees ook: Cadeautips voor meisjes
Lees ook: Anti-klit spray voor meisjes en hun moeders

Lipsmacker Frozen of drankjes?

Tegenwoordig kun je voor vele verschillende soorten lipsmackers kiezen. Van de originele cola, fanta of sprite uit mijn jeugd tot de moderne Disney varianten. Zoals bijvoorbeeld Frozen. (Meer informatie over de lip smackers van Frozen vind je hier)

Aangezien dochterlief fan is van Disney prinsessen kan dat dus al niet meer stuk. Ik kocht voor haar een lipsmacker met Sneeuwwitje erop. De kleur is roze met glittertjes, dus dat zijn alweer 2 pluspunten voor mijn kleine meisje. En als je de dop er van af haalt dan komt de geur je al tegenmoet. Ik sluit mijn ogen en denk terug aan mijn jeugd. Ik zie mezelf de drogisterij weer binnen lopen en met bonkend hart kijken naar het display op de toonbank vol met lipsmackers. Ik zou er alles voor doen om zo`n display op mijn nachtkastje te hebben staan. Met mijn zuurverdiende zakcentjes sta ik te twijfelen welke lipsmacker ik deze keer mee zal nemen. En nadat ik gekozen heb en weer buiten sta ben ik meer dan blij. Ik draai het dopje eraf en ruik die heerlijke geur. Hemels!

Terug naar het hier en nu! Want deze Disney versie heet Cherry Kiss. De kersengeur ruik je inderdaad heel erg goed en je kunt er alleen maar vrolijk van worden. Wat een geniale uitvinding! En dochterlief is er superblij mee.

Ken jij de Lipsmackers al ( of nog ) ? En heb je er ook zulke fijne herinneringen aan?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *