Binnenspeeltuinen Drenthe

Mocht je in Drenthe wonen of er op vakantie gaan dan is het natuurlijk altijd fijn als je weet waar je naar toe kunt als het regent. Helaas konden we maar weinig leuke binnenspeeltuinen vinden. Toch hebben we er een paar kunnen vinden en in dit artikel kun je zien waar 4 leuke binnenspeeltuinen in Drenthe zijn, zodat jij een plek hebt waar je naar toe kunt gaan met slecht weer.

Inhoudsopgave

Plopsa Indoor Coevorden

In Coevorden vind je Plopsa Indoor. Verschillende kindervrienden van het studio 100 team zijn er te bewonderen. Wat dacht je van Mega Mindy, K3 en Bumba? Er zijn onder andere shows en verschillende attracties. Voor een kaartje betaal je €18,75. Mocht je er in de buurt wonen dan kun je overwegen om een abonnement te nemen voor €39,95. ( Klik hier om de website te bekijken )

Ballorig Emmen

Zoals je al in eerdere artikelen over indoorspeeltuinen kon zien is Ballorig goed vertegenwoordigd in Nederland. Op verschillende plekken is deze binnenspeeltuin te vinden. Bijvoorbeeld in Emmen. Ballorig staat garant voor vele uren speelplezier. Ook hier kun je overwegen om een abonnement te nemen en er regelmatig met de kinderen naar toe te gaan.

Zippa Zebra`s Funjungle

Zippa Zebra`s Funjungle ligt in Hoogeveen. Je kunt er glijbanen, springkussens een apenkooi en nog veel meer terug vinden. Entree is €7 per persoon. Een verjaardagsarrangement is al mogelijk vanaf €9,50 per kind. ( Klik )

Drouwenerzand

Bij Drouwenerzand heb je voor €13,50 een all in arrangement. In de zomer betaal je €13,70. Daarvoor krijg je eten en drinken en mag je gebruik maken van alle attracties. Denk aan een achtbaan, een apenkooi, bootjes, spookhuis en nog veel meer. Raak je niet uitgekeken? Dan is er ook nog een mogelijkheid om te overnachten. ( website )

Verder kun je in Drenthe nog vele museums vinden die ook goed te doen zijn met kinderen. Wil je meer informatie over museums bezoeken met kinderen of suggesties voor leuke museums? Klik dan hier.

Weet jij nog binnenspeeltuinen voor in dit overzicht? Laat het dan even weten in de reacties hier beneden!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *