Binnenspeeltuinen Overijssel

Op regenachtige of koudere dagen is het heerlijk om ergens binnen te gaan spelen met je kinderen. Zeker in vakanties merk je dat ze soms echt even hun energie kwijt moeten. Een binnenspeeltuin is ideaal en tegenwoordig zie je er steeds meer verschijnen. Vandaag vind je een overzicht van 5 leuke binnenspeeltuinen in Overijssel.

Inhoudsopgave

De Flierefluiter in Raalte

In Raalte kun je de Flierefluiter vinden. Een binnenspeeltuin, maar ook een buitenspeeltuin en een kinderboerderij.  ( Klik ) Ideaal voor zomer en winter dus. De entree is €5 per persoon vanaf 2 jaar maar je hebt ook de mogelijkheid om een klein arrangement te nemen. Dan betaal je €8 en krijg je er ranja, frietjes en een ijsje bij.

Preston Palace

Wie kent Preston Palace niet? Ik denk dat dit wel 1 van de bekendere is in Nederland. Hier kun je bijvoorbeeld een hele dag gebruik maken van het zwemparadijs en de indoor-kermis inclusief drinken, fruit, lekkers en ijs vanaf €19,50 per persoon. Let op: Kinderen onder de 10 jaar krijgen 50% korting, de kermis is pas vanaf 14 jaar. Bekijk hier de website voor uitgebreide informatie.

Dolle Pret

Bij Kinderspeelparadijs Dolle Pret heb je dus echt Dolle Pret. Je hebt er een apenkooi, trampolines, luchtkussens en nog veel meer. Entree is €7 per persoon, voor een paar euro meer heb je een arrangement met ranja, frietjes en snacks. Ook is er een uitgebreide menukaart zodat je met een volle buik weer naar huis kunt.

Kids City

Kids City staat helemaal in het teken van piraten. Het is een grote indoorspeeltuin compleet met kidsbios, kinderdiscotheek en piratenmuseum. De entree is €4,95 per kind tot 12 jaar en €1,95 voor een volwassene.

De Speelpool

Hier kun je zwemmen maar ook lekker binnen spelen. Je hebt glijbanen, luchtkussens en nog veel meer. Alles voor een dagje vol plezier. En heb je honger, dan kun je natuurlijk ook iets lekkers eten in het restaurant. Entree is €5,45 vanaf 3 jaar en €6,80 vanaf 13 jaar. Bij dit tarief zit ook het schaatsen inbegrepen.

Meer in Overijssel

Mis jij nog binnenspeeltuinen in Overijssel in dit overzicht? Laat het dan zeker even weten in de reacties hier beneden!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *