Bubbles and Bites

De naam Bubbles and Bites had ik al geregeld voorbij horen komen. Op een positieve manier wel te verstaan. Dat het eten goed zou zijn en de sfeer gezellig. Dit restaurant stond dan ook zeker op mijn wishlist om eens te bezoeken. Samen met mijn moeder besloot ik onlangs om de daad bij het woord te voegen. Op naar Bubbles and Bites.

Inhoudsopgave

Sfeer in Bubbles and Bites

Ik wist niet zo goed wat ik me er bij voor moest stellen. Ik had de website niet bekeken en ik had geen foto`s gezien of recensies gelezen. Lekker blanco ergens instappen doe ik het liefste. Het restaurant oogt luxe en gaf me het gevoel alsof ik zo de set van een Amerikaanse serie opliep. Ik vond de inrichting mooi en de sfeer voelde prettig aan. Het personeel was ook vriendelijk en je voelde je welkom.

Als gast zijnde vind ik de opstelling van de tafels en stoeltjes iets minder. Aan de muur heb je een lange bank en daarvoor staan kleine tafeltjes met aan de overzijde stoelen. Echt intiem vind ik dit niet. Aan weerszijden hadden we mensen aan de tafeltjes zitten waarvan ik de gesprekken kon volgen. Bovendien kijk je onbewust naar wat er geserveerd wordt. Af en toe had ik ook het idee dat de mensen aan de tafel naast ons stil waren om te volgen waar wij het over hadden.

Overigens staan er ook tafeltjes los in de zaak dus je zou expliciet om een rustiger tafeltje kunnen vragen mocht je dat willen.

Kleine hapjes

Bites staan natuurlijk voor kleine hapjes. We kregen een driegangen diner met 5 cold bites per persoon ( voorgerechtjes ) 5 warm bites per persoon ( hoofdgerechtjes ) en 5 sweet bites per persoon ( nagerechtjes ) Ik vond het ontzettend leuk opgediend en het zag er erg mooi en smakelijk uit. Bovendien is het erg gezellig om op deze manier samen te dineren.

Het lijkt misschien weinig, deze hapjes, maar ik kan je verzekeren dat het ruim voldoende is. De sweet bites kreeg ik met moeite op. Alle bites waren even lekker. Er was slechts 1 bite welke ik persoonlijk iets minder vond en dat was de thaise soep. Deze was iets pittiger. Ik hou totaal niet van pittig, mijn moeder daarentegen vond hem heerlijk. Kwestie van smaak dus.

Voor herhaling vatbaar?

Bubbles and Bites is zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb erg lekker en goed gegeten. De sfeer in het restaurant is goed, het personeel is ontzettend vriendelijk en gastvrij en het eten wordt op een leuke manier gepresenteerd. Wij nemen Bubbles and Bites dan ook zeker op in onze lijst Pareltjes van Limburg.

Heb jij Bubbles and Bites wel eens bezocht? Ik lees graag in de reacties wat jouw ervaring was.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *