Cake Smash fotoshoot

De Cake Smash komt overgewaaid uit Amerika. Ik heb je al eerder verteld dat ik nog niet zo bekend was met het www toen mijn kinderen klein waren. Was ik dat wel geweest dan had ik waarschijnlijk wel wat dingen anders gedaan. Zo ook dus de Cake Smash fotoshoot, die normaal gesproken plaats vindt vlak voor de eerste verjaardag van het kindje. Eigenlijk komt het er op neer dat je een leuk taartje aan je kindje geeft en hem of haar lekker laat kliederen. Fotografen maken er foto`s van en op die manier krijg je echt de leukste en grappigste foto`s. Aangezien ik dus geen Cake Smash foto`s heb, heb ik even bij mijn concullega`s nagevraagd of ze toevallig wel foto`s hadden die ik mocht laten zien. En daar werd gehoor aan gegeven. De leukste foto`s deel ik vandaag met je!

Inhoudsopgave

Smashen maar!

Cake smash

Hierboven zie je Lola die ontzettend veel plezier had met haar taartje. De ouders van Lola hebben de foto`s gebruikt voor de uitnodiging van Lola`s eerste verjaardag. Nieuwsgierig naar het complete artikel? Dat lees je op Janske.nl

Budget cake smash

Ook Nicole besloot dat haar dochtertje oud genoeg was om met taart te gaan spelen. Aangezien Nicole ook nog eens fotografe is, kon ze dus mooie foto`s van haar meisje schieten. Daarnaast was ze ook nog eens supercreatief en heeft de giant cupcake zelf gemaakt. Een leuk idee om low budget de cake smash te doen. Leuk om deze terug te zien, aangezien de giant cupcake ook mijn bruidstaart was. 🙂 De volledige blog over deze cakesmash kun je teruglezen op Nicole haar site. Wil je meer informatie over siliconen bakvormen, klik dan hier.

10 stappen plan

Ik vind de foto van Linda`s zoontje echt geweldig! Het blauw van de taart is zo mooi fel op deze foto. Ook zijn ogen knallen er gewoon uit. Haar 10 stappen plan voor een perfecte cake smash kun je terugvinden op haar site. De foto is trouwens gemaakt door Nicole van Meisje Eigenwijsje Fotografie. Echt bijzonder!

Ben jij bekend met een cake smash?

Foto`s zijn eigendom van de bloggers en heb ik met hun toestemming mogen gebruiken op mijn website.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

One thought on “Cake Smash fotoshoot”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *