Carnavalskleding voor volwassenen

Carnaval valt laat dit jaar, begin maart. Maar dat wil niet zeggen dat het zuiden des lands er nog niet mee bezig is. Sterker nog, al weken zie ik hier in de weekenden van alles gebeuren op carnavalsgebied. Prinsen zijn uitgeroepen, boerenbruiden zijn bekend en het geknutsel aan de carnavalswagen is in volle gang. Wat natuurlijk niet mag ontbreken is de juiste outfit gedurende deze dagen. Carnavalskleding uitzoeken is een belangrijk punt op de to-do lijst.

Carnavalskleding groep

Wat ik hier vaak zie tijdens optochten zijn verschillende vriendengroepen die soortgelijke outfits aan hebben. Misschien ken je elkaar nog van de basisschool, ga je wekelijks samen op stap, of besluit je met de voetbalclub iets samen te doen. Er komt een moment waarop je samen om de tafel gaat zitten en het idee voor een bepaald thema geboren wordt. De bedoeling is dat je herkenbaar bent als groep. Wat extra leuk is, is dat je niet herkenbaar bent als persoon zijnde. Laat mensen maar raden. Wie zit er achter dat masker?

Lees ook: Een Star Wars Clone Trooper kostuum voor de carnaval

Casa de Papel carnaval

Zo`n thema zou La Casa de Papel kunnen zijn. Jullie zouden kunnen kiezen voor een La Casa de Papel kostuum. Van deze ongekend populaire en spannende serie kun je inmiddels 2 seizoenen bekijken op Netflix. Het derde seizoen zou binnenkort te zien moeten zijn. Een exacte datum is op dit moment nog niet bekend.

In de serie Casa de Papel heeft de geniale El Professor het plan om de Koninklijke Munt van Spanje te overvallen. Hij zoekt een aantal mensen die hem daarbij kunnen helpen. Het idee is om het geld zelf te drukken in plaats van een groot geldbedrag direct te stelen. Het gaat uiteindelijk om een bedrag van 2,4 miljard euro. Ze gaan, tijdens de overval, gekleed in rode overalls met een Dali masker. Onherkenbaar voor de buitenwereld maar inmiddels wereldwijd bekend.

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *