Star Wars Clone Trooper kostuum

Star wars clone trooper kostuum

Voor Youri is het tijd om een nieuw carnavalskostuum uit te zoeken. Vorig jaar was hij Mickey Mouse en een Minion. Deze passen nog wel maar het is altijd leuk om er iets nieuws bij te halen. Kan hij lekker variëren. Zijn keuze was duidelijk Star Wars. Hij wilde heel graag een Star Wars Clone Trooper kostuum.

Star Wars The Force Awakens

Niemand kan er om heen dat er een nieuwe film van Star Wars uit is. Manlief Roland heeft al jaren last van de Star Wars koorts. Samen met Youri is hij dan ook naar de film gegaan. Niet verwonderlijk dus dat Youri dit jaar een Star Wars Clone Trooper kostuum zou willen hebben. Hij heeft wel een verkleedset van de films maar dat zijn allemaal onderdelen van kostuums. Er zat niets tussen wat echt geschikt was voor de Carnaval. Het liefste werd hij een Stormtrooper. We hebben in huis een echt kostuum liggen en dit ziet hij helemaal zitten. Godzijdank is zo’n pak voor kinderen niet te krijgen. Er hangt een prijskaartje aan waar je U tegen zegt.

Star Wars3

Star Wars Clone Trooper kostuum voor kinderen

Het was even zoeken maar uiteindelijk zijn we geslaagd en vonden we een Star Wars kostuum voor kinderen. Youri was niet mee op deze zoektocht dus ik besloot even snel een foto te maken en door te sturen. Het kostuum wat wij hadden gezien was voor de leeftijd van 8 tot 10 jaar dus passen moest het zeker. Uit de telefoon klonk een enthousiaste JA. Nog even snel afrekenen en weer naar huis. Het zal hier hetzelfde gaan als bij jullie allemaal. De kleding moet meteen gepast worden en de het liefste de eerste uren niet meer uitgetrokken worden. (Meer informatie over een Star Wars Clone Trooper kostuum en actuele prijzen vind je hier)

Star Wars

Het fijne aan deze kostuums is dat ze lekker dun zijn. Vooral omdat de kinderen geen minuut stilzitten en alleen maar rondrennen en spelen. In een zaal met veel mensen en discolampen is het meestal al bloedheet. Het wollige olifanten pak wat hij eigenlijk ook graag wil hebben gaat hem dus niet worden. Deze zou ideaal zijn voor tijdens de optochten.

Meer artikelen lezen over carnaval? Lees hier over knutselen voor carnaval en carnaval cupcakes maken.

Keek jij als kind zijnde ook zo uit naar carnaval?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *